2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 240 پست
بهش دوغ بدید😂خوبه داداشتآینده داره برادرشوهرم ۲۱سالشه بیکاره درسم نمیخونه صبح تا شب تو اینستا با ا ...

دانشجو هم نیست حتی ؟ کاملا بیکاربیکار؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
بهش دوغ بدید😂خوبه داداشتآینده داره برادرشوهرم ۲۱سالشه بیکاره درسم نمیخونه صبح تا شب تو اینستا با ا ...

خخخ حتما دوغ میدم بش 😃😅😅

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا هم پسرا زیر ۲۵ بچه هستن 

من همسر خودم 27 سالگیش ازدواج کردیم خودش میگه پسرا از 30 به بعد زمان ازدواجشونه تا به استقلال کامل مالی و عقلی برسن  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
دانشجو هم نیست حتی ؟ کاملا بیکاربیکار؟

نه والا دانشجوهم نیست کاملا علاف 🙄فک کن امسال بزور ادبیات دیپلمشو پاس کرد..فقط تنها حسنش این چندماه سربازی رفت و بعد معاف شد

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
دقیقا انگار زندگی فقط یه شبه تموم میشه اینقدر مسئولیت داره من اصلا پسر زیر 25 سال برای ازدواج زود می ...

من زير ٣٢ ٣٣ سال رو زود ميدونم، 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
من همسر خودم 27 سالگیش ازدواج کردیم خودش میگه پسرا از 30 به بعد زمان ازدواجشونه تا به استقلال کامل م ...

چه تفاهمی 🤨🤪

شوهر منم موقعی که اومد خواستگاریم ۲۷ سالش بود 😃

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
نه والا دانشجوهم نیست کاملا علاف 🙄فک کن امسال بزور ادبیات دیپلمشو پاس کرد..فقط تنها حسنش این چندماه ...

با چه پشتوانه ای بیکار میگرده ؟ پدرش ساپورتش میکنه ؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

اونوقت من برادر شوهر مجرد 35 ساله دارم پدرشوهرم خودش رو میکشه که برادرشوهرم زن بگیره قبول نمیکنه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
اگه تو فامیل دختر خوب که به خلقیاتش میخوره سراغ دارید واسش نامزد کنید

نه بابا از فامیل نمیگیریم براش 

گیر داده بود به یکی از دخترای فامیل حالا درصورتی ک یه سالم از خودش بزرگ تره 

حتما هم میگه باید چادری باشه

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
استارتر دور از جون برادرت ولی یکی رو میشناختم همینجوری گیر داد زن میخوام پسر بیست ساله دختر ۱۹ ساله ...

بلههه نمونش داداش خودم.۲۰سالش بود مذهبییییی مسجدی خودشو کشت گفت زن میخوام. اخرشم جدا شد😑😑😑 از دومی هم جدا شد. همه زیره ۲۵سال‌ .

فقط بخاطر بچه بازی های دوطرفه کارشون به جدایی کشید وگرنه خونه ماشین و قد و قیافه زیبایی داره برادرم و البته خیلی زن دوست. ولی چون هردو کم سن بودن کل هفته سره لج و لجبازی بچه گانه بحث داشتن. یکیشم حجاب بود😔

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀