2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 240 پست
اره میدن مامان منم پیله کرده بود برادرم ازدواج کنه گفتم عمرا الان دختر پیدا کنی پیدا کرد و شد باز اد ...

اره اینو خانواده بش میگن ولی میگه اگه من گناه کنم پای شمام نوشته میشه حالا خود دانید😑😑😶😐

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورش براتون سخت باشه ولی شهرما پسرای۲۰ساله بچه دارن😐😐😐

بله دیگه زندگی ها به سمت ازدواجه کودکانه پیش رفته  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
نه برادرشوهر من خدایی خیلی هم اقاست ولی خب قصد ازدواج نداره حالا درسته بهتره من فعلا جاری ندارم &nbs ...

اینم واقعا باشخصیته‌...ولی میگم یعنی شکست عاطفی خورده البته نمیدونه من میدونم خواهرش دهن لقب کرد 🙄

دیگه عاشق شدن دست دلِ..اهل دوست دختر اینا نیست بنده خدا

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

من خاستگار قاضی داشتم.

ولی سنش بالا بود ۳۰ سالش بود من ۲۰ سالمه.

میگفت باید چادری بی ارایش باشی.

چادری حالا اوکیه ولی بدون ارایش میشدم زامبی طلاقم میداد😁

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
اینم واقعا باشخصیته‌...ولی میگم یعنی شکست عاطفی خورده البته نمیدونه من میدونم خواهرش دهن لقب کرد 🙄 ...

اللهی خدا همه جوانها رو خوشبخت کنه و همه رو سر و سامون بده  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
عزیزم یکم توضیح میدی بنظرتون قشر بیمارستانی بدرد پسر مذهبی نمیخوره؟؟برام دلیل میاری ممنون

برنخوره به پرسنل بیمارستان😄😄😄خودم و اجیم رشته بیمارستانی خوندیم. بنظره من نه. اصلاااا بدرد هم نمیخورن. دلیلشم اینه حس استقلال بالایی دارن.‌اکثرا مغرورن و اقتدار مرد رو ازش میگیرن.‌اقتدار مرد ازش گرفته بشه و حس پوچی و بی ارزشی کنه زندگی میره روی هوا..

نه همه ی بیمارستانی ها. ولی حداقللل اکثره هم دوره ای های من این‌مشکل رو دارن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من خاستگار قاضی داشتم. ولی سنش بالا بود ۳۰ سالش بود من ۲۰ سالمه. میگفت باید چادری بی ارایش باشی. ...

خخخ خدا نکشتت😂😂😂😂😑

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
اره اینو خانواده بش میگن ولی میگه اگه من گناه کنم پای شمام نوشته میشه حالا خود دانید😑😑😶😐

به نظرت حق نداره ... خب ممکنه تو گناه بیفته ... ۲۰ کم نیست خیلی ... فقط بهش بگین بچه بازی در نیاره اگه در اورد مسعولیتش پای خودش

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
بله دیگه زندگی ها به سمت ازدواجه کودکانه پیش رفته    

امیدوارم برخلاف سن کمشون انقدری عاقل وبالغ باشن که زندگیشون هیچوقت خراب نشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عزیزم یکم توضیح میدی بنظرتون قشر بیمارستانی بدرد پسر مذهبی نمیخوره؟؟برام دلیل میاری ممنون

دختر دایی من دکتره.

حالا بلانسبت خانمای سایت میگه بیمارستان دار الفسادیه برا خودش.

اصلا چنین تصوری نداشتم.

میگه چندبار میدیدم دکتر بی هوشی با پرستار یا دکترا درحال لب گرفتنه.

فکر میکردم چون خیلی درس میخونن مثل دختر داییم باید اوسکل باشن ولی اصلا اینطور نیستن.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

دقیقااااااااااااا حرف های داداشمو میزنه😑😑😑😑😑😑😑😑😑

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
هستن بابا ماهارو درس میدن 

منکه چیز دیگه ای میبینم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"