2821
2789
اگه خیلی ناراحت باشم تنها بشم گریه میکنم،بعدکه اروم شدم ناراحتیم رو مینویسم و توی نوشته هام باخدا در ...

دوساعتع دارم گریه میکنم و مینویسم ولی اروم نمیشم نمیدونم چیکار کنم قرص خواب اورم خوردم ولی از شدت ناراحتی خوابم نمیبره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید داری به خودت سخت میگیری همه اشتباه میکنن با خودت مهربون باش

همه تلاش دوسالم واسه داشتن کسی که مثلا میگفت دوستم داره هدر رفت و بدترین حرفارو شنیدم ازش بدترین حرفارو

دوست داشتم بپرسم واسه چی ناراحتین ولی اگه معذب میشین جواب ندین.حتما گلم لایق باشم دعاتون میکنم

عزیزم دوسال برای بودن با یه نفر که میگفت عاشقتم و همه کاری میکنم واست توروی خانوادم واستادم ولی الا نبعد این همه مدت بدترین حرفارو ازش شنیدم توهین کرد بهم اصلا نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم.بهم گفت تگه بری اصلا‌واسم مهم نیست گفت فک نکن نباشی من چیزیم میشه

عزیزم دوسال برای بودن با یه نفر که میگفت عاشقتم و همه کاری میکنم واست توروی خانوادم واستادم ولی الا ...

نامزدین یا همسرتونه؟ توی عصبانیت مردا بددهن و بدبین میشن...صبرکنین اروم بشن دوباره باهاشون حرف بزنین اگه ازموضعش پایین اومد که خداروشکر اگه هم نیومد بازم خداروشکر کن که تلنگری بهت زده تا بفهمی چقدر براش ارزش داری