2777
2789
عنوان

شمام چنین رومخیایی رو دیدین ؟

229 بازدید | 19 پست

مثلا بری مهمونی هی بگه ازاین بکش بخور ازاون بخور چرا نمیخوری ؟بزور برات غذا بکشه یا مثلا سوار ماشین بشی سریع ازترس اینکه بیفته عقب ماشین بیاد جلو بشینه سریع درحالیکه فرقی نداره واسه بعضیا فرق داره یا یکی که بهت هی زل بزنه 😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدم انقدر گرونیو قحطی اومده تو مهمونی از خداشونه غذا نکشم  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

به نظر من رو مخ نیستن 

اونایی ک غذا تعارف میکنن ک عشقمن 😁 من هیچوقت بدون تعارف چیزی نمیخورم حتی خونه بابام

جلو نشستنم اصلا برام مهم نیست حتی تو ماشین خودم اگه اقا همرامون باشه میدم ایشون رانندگی کنه و خانومم مهم نیست هر کی از من بزرگتر باشه احترام میذارم بش ک جلو بشینه 

سومی رم دوس دارم 😃

👄💄👠