2777
2789

من تازه از شیر گرفتم مصبمو دراورده 😭😭😭😭

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید جاییش درده

مطمعن خوبه؟ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2287207 رفتی لابه لای ترکای دلم❤ فکر کردم مثه خونه میشه آخر این دلم❤‌گفتم اومدی تموم میشه غمام❤ نگو اومدی سری بزنی و تمام ____

من دخترمو میگرفتم بخوابونم اونم مقاومت میکرد و از دستم درمیرفت.الان ولش میکنم برا خودش بچرخه خسته میشه خودش میاد کنارم دراز میکشه میخوابه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید

آخ بچه من ک غرررق خابه قربونش برم😬😬😬😬

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بیشتر ببینید
دو ماه و نیم

روزای قشنگ قشنگت در راهه خواهر بذار بزرگتر بشه دختر من شش ماهگی نصف شب بیدار میشد برای بازی 😭😭😭

قلبِ انسان‌ها در چشمانشان نمایان میشود! یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....جمله «نترس من کنارتم»اگه دارو بود،میشد قوی ترین مسکن دنیا......

بیشتر ببینید
دو ماه و نیم

اخی نازی

کولیک داره حتما

دختر منم خابش خوب نبود ولی اذیت نمیکرد

طول میکشه خابشون مرتب بشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤