دلش دردمیکنه شکمشو با روغن زیتون برخلاف عقربه های ساعت ماساژ بده بعد سشوار از دور بگیر بهش خوب میشه انشاالله دور شکمشو با کهنه نخی بپیچون زیر باد کولر قرارنگیره😍😘
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه اینقدی رو اروم بالا پایین بنداز اروم اینور و اون ورش کن حالت نرمش و اینا... خسته میشه میخابه ر ...
چرا دارم به پستونک عادتش میدم. تو تخت میذارم پستونک میذارم دهنش نگاش میکنم تا خواب بره😁 قبلا رو پام میذاشتم دیدم پا و کمرم دارن داغون میشن. چند وقت همینجوری میذاشتم تو تخت خواب میرفت. شبی مقاومت میکنه
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️