2777
2789
عنوان

مامانم

256 بازدید | 18 پست

لطفا یه حمد شفا برای مادرم بخونین😔😭امروز گریه میکرد میگفت خسته شدم...مزاحم همه شدم...😔

مامانم سرطان کبد داره...همه ی گوشت بدنش آب شده...آتیش میگیرم میخوام ماساژش بدم😔😭توروخدا دعا کنین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا من اسمه دوءا وذکرهوشفا

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.

عزیزم تا میتونی فقط به مادرت محبت کن ، همتون محبت کنین و امید بدین هیچ چیزی مثل عشق معجزه نمیکنه

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
خیلی بده...خیلییییی😭😭😭😭

من ک مردم پرستاره گفت مادرت تموم کرد دنیا رو سرم خراب شد اصلا وصف نمیشه...بعدم گفتن  داره نفس میکشه سریع بردن اتاق عمل ...

شبا کابوس میدیدم چن ماه درگیر بودیم و خواب نداشتیم.. خونه بدون مادرم جهنم بود

ولی خداروصدهزار مرتبه شکر میکنم ک خدا ی فرصت دیگه ب مامانم داد دیگه قدرشو بهتر میدونم  

فک کنم در دنیا چیزی بدتر از ابن نیست ادم پدرمادرشو مریض ببینه من گذروندم این روزهای وحشتناک و پراستر ...

خیلی بده...خیلیییی...😭کاشکی خدا زودتر منو ببره اگه قرار باشه نبودن مامانمو ببینم...