2777
2789
عنوان

مامانم

256 بازدید | 18 پست

لطفا یه حمد شفا برای مادرم بخونین😔😭امروز گریه میکرد میگفت خسته شدم...مزاحم همه شدم...😔

مامانم سرطان کبد داره...همه ی گوشت بدنش آب شده...آتیش میگیرم میخوام ماساژش بدم😔😭توروخدا دعا کنین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا من اسمه دوءا وذکرهوشفا

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.

عزیزم تا میتونی فقط به مادرت محبت کن ، همتون محبت کنین و امید بدین هیچ چیزی مثل عشق معجزه نمیکنه

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
خیلی بده...خیلییییی😭😭😭😭

من ک مردم پرستاره گفت مادرت تموم کرد دنیا رو سرم خراب شد اصلا وصف نمیشه...بعدم گفتن  داره نفس میکشه سریع بردن اتاق عمل ...

شبا کابوس میدیدم چن ماه درگیر بودیم و خواب نداشتیم.. خونه بدون مادرم جهنم بود

ولی خداروصدهزار مرتبه شکر میکنم ک خدا ی فرصت دیگه ب مامانم داد دیگه قدرشو بهتر میدونم  

فک کنم در دنیا چیزی بدتر از ابن نیست ادم پدرمادرشو مریض ببینه من گذروندم این روزهای وحشتناک و پراستر ...

خیلی بده...خیلیییی...😭کاشکی خدا زودتر منو ببره اگه قرار باشه نبودن مامانمو ببینم...