2777
2789
عنوان

فقر فرهنگی + (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 115 پست
روستایی بودن؟

پناه بگیر😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

میدونی مثل چی میمونه، خانمی که کلی طلا داره اما دندوناش خرابه و نداره درستش کنه، که به کرات هم میبینیم

و هزار و یک مثال این چنینی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

جان؟

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
کک که تو حیووناس.معمولا شپش میگیرن

نوع انسانی هم هست تو نت سرچ کنید

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
پناه بگیر😂

چرا😐

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

میشه جواب این سوال منو بدین

من ورزشکارم تکواندو کار میکنم 

بینیم قوز داره خیلی دلم میخواد عمل کنم

سوالم اینه اصلن میتونم رزمی رو بعد از عمل ادامه بدم؟اگه آره چند وقت بعد؟

سوال دیگمم اینه که دلیل اینکه بعضیا زیر عمل میمیرن چیه؟ من چون یکم میترسم😐😁

واایی چندش.. استاد ماهم تعریف میکرد ی خانومی با ارایش غلیظ اومده بود اورژانس. ولی سروپاشو نگاه میکر ...

این که خییلی زیاده

تو مترو داری از بوی عرقشون مسموم میشی بعد هفت قلم ارایش کردن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
چ ربطی داشت

اخه کک تو گوسفند و ایناس الانم که تو شهر گوسفند نیست

😦😦😦😦یا علی.کک داشت راست راست تو خیابون راه میرفت😦😦😦😦خودت به درک مردم چه گناهی کردن😦😦😦😦خی ...

من از ظهر خودمو میخارونم  

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

شما تو نگاه گذری تشخیص دادی چندین روز یا ماه یا سال هست که دندونش رو مسواک نزده؟!

تو همین سایت خیلیا میان میگن موهامو شپش داره باید بگیم دچار فقر فرهنگ هستن؟

چرا فکر میکنیم اگر یه کلمه‌ی فرهنگ بگیم یعنی همه چی تموم هستیم؟؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))