2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به سلامتی     پرواز داخلی بود ؟ تاخیر داشت ؟ واسه من زدن ۳ و نیم بعد از ظهر الان یک ساعت ...

ممنون،،همچنین شما،،،ن داخلی بود تاخیر نداشت از جنوب ب شمال..شما فک کنم خارج زندگی میکنی عزیزم...خسته نباشی💛

هر بار این درو محکم ببند برو
ممنون،،همچنین شما،،،ن داخلی بود تاخیر نداشت از جنوب ب شمال..شما فک کنم خارج زندگی میکنی عزیزم...خسته ...

خوش به حاللللللللت الان شمالی من عاشق شمالمممممم   

جهانگردم عزیزم   

Second Baby is loading 👶🏻

اوشون پسرم بود.و ایشون هم تخمه

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
خوش به حاللللللللت الان شمالی من عاشق شمالمممممم     جهانگردم عزیزم    

بسلامتی،،،عزیزم..خوشبحال شما ک جهانگردی میری خارج میگردی بابا لاکچررری جون..الان کجایی؟

بسلامتی،،،عزیزم..خوشبحال شما ک جهانگردی میری خارج میگردی بابا لاکچررری جون..الان کجایی؟

خخخ لاکچری کجا بود بابا ؟؟ حالا این سفرهارو که همه میتونن برن الان...  

الان موندسی ام میرم وین تو امضام کشور هارو نوشتم الان اتریشم عزیزدلم   و هر سوالی در این زمینه باشه در خدمتم  

عزیزم.من شوهرم کارش نفتو گازه واسش بیشتر تو کدوم کشورا کار هست؟ممنون جوابم بدی

خخخ لاکچری کجا بود بابا ؟؟ حالا این سفرهارو که همه میتونن برن الان...     الان موندسی ام ...

ن.بابا ما تا ی شاهچراغم نمیشه رفت...😉شوخی میکنم عزیزم ب خوشی..خوش بگذره بهت.با بچه کوچیک سختت نیس؟از ایران داری میری اتریش؟

ن.بابا ما تا ی شاهچراغم نمیشه رفت...😉شوخی میکنم عزیزم ب خوشی..خوش بگذره بهت.با بچه کوچیک سختت نیس؟ا ...

ممنونم عزیزدلم   

با بچه ی کوچیک راحتی و سختی های خودشو داره مثلا بچه ارومه و خوابه بیشتر ولی خب شیر دادنش و اینا یکم مشکله ...

نه عزیزم موندسی ام ( یکی از شهر های اتریش ) دارم میرم پایتخت اتریش ( وین )

ممنونم عزیزدلم     با بچه ی کوچیک راحتی و سختی های خودشو داره مثلا بچه ارومه و خوابه بیش ...

بسلامتی اون پستم رو ندیدین؟اسم دخترتون آخرش چی شد؟نیکا خانم😚