2777
2789
گفتم شوهرم کارش نفت گازه کدوم کشور بهتر واسش کار ،گیر میاد؟چ اسم قشنگی! خدا حفظش کنه😍

ممنونم گلم   

کجا از من پرسیدین ؟ احتمالا ندیدم چون اصلا حضور ذهن ندارم به چنین سوالی برخورد کرده باشم ...

اول از همه بگم این نظر شخصیه منه ولاغیر :اول از همه به مهارت همسرتون بستگی داره و نوع فعالیتش 

به سوابق کاریش و اینکه ایا از طریق کار میخواین برین یا سرمایه گذاری ؟ هر کدوم از این موارد مقصد متفاوتی میتونه داشته باشه ..

Second Baby is loading 👶🏻
ممنونم گلم     کجا از من پرسیدین ؟ احتمالا ندیدم چون اصلا حضور ذهن ندارم به چنین سوالی ب ...

بیشتر از طریق کار...چن تا پست بالاتر پرسیدم.اشکال نداره عزیزدلم  😚موندسی تا اتریش چقد فاصله داره؟ 

هر بار این درو محکم ببند برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از طریق کار...چن تا پست بالاتر پرسیدم.اشکال نداره عزیزدلم    😚موندسی تا اتریش چقد ف ...

ندیدم عزیزم معذرت میخوام ...

خب از طریق کار که باید رزومه ی فوق العاده ای داشته باشن حتماا ولی به هر حال اگه اسیا مدنظرتونه من کویت رو پیشنهاد میدم واقعا کشور فوق العاده ای هست

اروپا هم که وارد کننده ی نفت و گازه ...

اما امریکا مخصوصا تگزاس و حوالی اون که معدن نفت و گازه خیلللی به پیشرفت کاری کمک میکنه اما خب امریکا شرایط پذیرش فوق العاده سختی داره

یه چیز خواهرانه بهت بگم عزیزم : متاسفانه اگه همسرت بخواد در حیطه ی نفت و گاز فعالیت داشته باشه کشور مناسبی براشون پیدا نمیشه جز کویت و امارات و امثالهم 

چون اروپا که مقصد اوله مهاجرت در این زمینه فعالیت انچنانی نداره ولی پسرعمه ی خودم به قصد رهایی از ایران اومد المان بدون هیچ برنامه ای و الان پستچی المانه و زندگی بسیار خوبی داره 

اگه رو مهاجرت مصممی باید فکرای دیگه ای داشته باشی گلم 

بیشتر از طریق کار...چن تا پست بالاتر پرسیدم.اشکال نداره عزیزدلم    😚موندسی تا اتریش چقد ف ...

اها ببخشد جواب این سوالتو ندادم موندسی تا وین منظورته دیگه ؟؟ فاصله ی هوایی شون ۳۵ دقیقه ست

ندیدم عزیزم معذرت میخوام ... خب از طریق کار که باید رزومه ی فوق العاده ای داشته باشن حتماا ولی به ه ...

ممنون دوست با حوصلم😍آره میدونم اگه بشه کار دیگه ای انجام بدا که خوبه نفت گاز محدوده.البته باید  تو آلمان خیلی بگرده تا کار مختص خودت گیر بیاد..

اها ببخشد جواب این سوالتو ندادم موندسی تا وین منظورته دیگه ؟؟ فاصله ی هوایی شون ۳۵ دقیقه ست

بله.عزیزم..فاصله ای نبوده میشد با ماشین بری.،،شما شوهرت چیکاره س؟اگه دوس داری بگو عزیزدلم

ممنون دوست با حوصلم😍آره میدونم اگه بشه کار دیگه ای انجام بدا که خوبه نفت گاز محدوده.البته باید &nbs ...

خواهش میکنم وظیفه ست خوشگلم   

نه المان اینطور نیست من خانوادم اونجا هستن پدرم میگه خیلللی درخواست ها زیاد و متقاضی ها کم شده...

بله.عزیزم..فاصله ای نبوده میشد با ماشین بری.،،شما شوهرت چیکاره س؟اگه دوس داری بگو عزیزدلم

ماشینم کجا بود با بچه ی کوچیک و کلی خرت و پرت دیگه   

همسرم جراحه عزیزم البته هزینه ی سفر رو خودم پرداخت میکنم هیچ کمکی نمیکنه بهم 

این چه حرفیه عزیزم گفتم هر سوالی باشه در خدمتم   

ندیدم عزیزم معذرت میخوام ... خب از طریق کار که باید رزومه ی فوق العاده ای داشته باشن حتماا ولی به ه ...

دوست شوهرم رفته آلمان کارش مثه شوهرم مهندس مکانیکه (پلنت)میگه کار راحت گیر میاد تو رشته خودشون ولی زبان آلمانی باید حتما بلد باشی،،اون کارایی ک ایران چیپ حساب میشه اونجا واسش  حقوق خوبی میدن..

ماشینم کجا بود با بچه ی کوچیک و کلی خرت و پرت دیگه     همسرم جراحه عزیزم البته هزینه ی س ...

بسلامتی عزیزدلم...کجا این شوهر جراح تو  تور کردی؟😁🙈

ممنونم    والا خودش اومد پیله ی من شد !! من تو کشور غریب اینو از کجا می شناختم؟

عزیززززم.😍 ..پس خیللللی خانم دوست داشتنی بودی ک ول کن نبوده عشقم 💏