2777
2789
عنوان

قرعه کشی (خانمای زرنگ نظر بدید)

145 بازدید | 15 پست

میخاسم قرعه کشی از این دورهمی های خونگی شرکت کنم ماهی۲۰۰تومنه دوسال طول میکشه قبلا شرکت کرده بودم یساله خوب بود تموم میشه زود الان تو ۲سالش موندم بنظرتون زیاد نیست؟از ی لحاظم ادم نمیتونه پولشو جمع کنه تموم میشه برا همون میخام قرعه کشی شرکت کنم شما چی میگید

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سال خیلی زیاده به نظرم فکر کن آخرا اسمت دربیاد اون موقع دیگه پولم خیلی ارزشش کم میشه

پ چ جوری پولمو جمع کنم نمیخام الکی تموم بشه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

طولانیه...خودت ۲۰۰ رو کنار بزار...شاید اسمت اخر دراومد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
به درد نمیخوره دوسال طولانیه والا 

اره میدونم پ چ کنم

خب مثلا قلک بگیر هر ماه ۲۰۰بزار

😊😊😊ب قرض الخینه فکر کردم ب قلک عقلم قد نداد😁😂😁

من مامانم ده تومن پیش همسایه مون نوشته ماهی 200 .. اونم دوسال شایدم بیشتر تموم میشه ولی مامان من را ...

ن این۵تومنه

قرض الحسنه

هیچی یه وام از بیرون بگیر عیب نداره کمی سود بره روش ولی میدونی که پوله الان میاد دستت و ارزش داره وا ...

نه پولشو لازم ندارم  ک گفتی وام بگیرم فقط خاستم ماه به ماه پول بزارم کنار که الکی پولم تموم نشه

منم قلک دارم شوهرم میگه چه کاریه بزار تو کارتت باشه دست نزن میگم نه اونجوری یادم میره خرج میکنم اما تو قلک که میندازم دیگه بهش دسترسی ندارم...

منم قلک دارم شوهرم میگه چه کاریه بزار تو کارتت باشه دست نزن میگم نه اونجوری یادم میره خرج میکنم اما ...

منم همیشه تو قلک پول جمع میکنم  وقت ک لازم داریم میشکونم اما این دیگه کلا میخام هر ماه ی مقدار بزارم کنار الکی خرج نشه😂😂😂