ببخشید من تا حالا نپختم مثلا برای دوتا رون مرغ دوتا پیاز متوسط کافیه یا بیشتر بزنم
مرغات رو کوچیک کوچیک و جوجه کبابی کن تا مزه ترشی قشنگ جذبش بشه. میزان پیازش بسته به ذائقتون داره ولی فکر کنم بس باشه.وقتی سرخ میشه پیازا هم در کنار مرغ سرخ میشن و ترش مزه هستن همین باعث میشه مزه خوبی به مرغ بده. البته تا الان هرکی این مدلی خورده دوست داشته ولی نمیدونم شما هم دوست داشته باشین یا نه، چون ذائقه ها با هم فرق میکنه
گفته "یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بندهی من نگران فردایت نباشاز اَفعال آدمها دلگیرنشوکاری ازآنهابرنمیآید،دستت را به من بده،تا من نخواهم برگی از درخت نمیافتد
شرمنده ی سوال داشتم این غذایی که گفتی از لحظه ای که میزاری چند دقیقه بعد میپزه. پیازارو نگینی خورد ک ...
من خلالی خرد میکنم چون پیازا وقتی سرخ میشگ همراه مرغ میچسبن به مرغه و مرغ رو از حالت خشکی در میارن. زمان پختشم مثل وقتاییه که میخوای مرغ درست کنی. من چون زیرش رو خیلی کم میکنم معمولا با سرخ شدنش 2 ساعت طول میکشه