2777
2789
ببخشید من تا حالا نپختم مثلا برای دوتا رون مرغ دوتا پیاز متوسط کافیه یا بیشتر بزنم

مرغات رو کوچیک کوچیک و جوجه کبابی کن تا مزه ترشی قشنگ جذبش بشه. میزان پیازش بسته به ذائقتون داره ولی فکر کنم بس باشه.وقتی سرخ میشه پیازا هم در کنار مرغ سرخ میشن و ترش مزه هستن همین باعث میشه مزه خوبی به مرغ بده. البته تا الان هرکی این مدلی خورده دوست داشته ولی نمیدونم شما هم دوست داشته باشین یا نه، چون ذائقه ها با هم فرق میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته چین

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
شرمنده ی سوال داشتم این غذایی که گفتی از لحظه ای که میزاری چند دقیقه بعد میپزه. پیازارو نگینی خورد ک ...

من خلالی خرد میکنم چون پیازا وقتی سرخ میشگ همراه مرغ میچسبن به مرغه و مرغ رو از حالت خشکی در میارن. زمان پختشم مثل وقتاییه که میخوای مرغ درست کنی. من چون زیرش رو خیلی کم میکنم معمولا با سرخ شدنش 2 ساعت طول میکشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز