2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 338 پست
ممنون گلم ان شاءالله صحیح و سالم دنیا بیاد ..

مرسی عزیزدلم.. انشالله😘

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت واسه منم دعا کن

محتاجم به دعا خانوم... انشاالله قسمت شما عزیزم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ممنون عزیزم مواظب خودت وتو دلیت باش انشاالله سالم بیاد بغلت

مرسی فدات شم..چشم..ممنون از محبتت🌹🌹

دستش درد نکنه ..آره شوهر منم خیلی هوامو داره خداروشکر.. خدا خیرشون بده🥰🌹 الهی 😆ولی من بلد نیستم ...

خب تاجوابمونگرفتم اره اداباردارو درمیارم😂وقتی گرفت هرچی هم بودجواب دیگه یادم میره منم😉

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
خب تاجوابمونگرفتم اره اداباردارو درمیارم😂وقتی گرفت هرچی هم بودجواب دیگه یادم میره منم😉

خوب کاری می‌کنی😊😉انشالله که مثبته..بی خبرم نذار..فعلا دوستم😘

میبینی چقددیرجواب میدم 😧توخواب نازم من😂😂😂کلافه شدم یبارگیجم یباربیدارمیشم..شوهرم اصن نخوابیده کنارمه استرس باردارارو داره چون اون میخوادبره جواب بگیره😂😂😂 ذوقم داره..الهی دلش شادشه هروقت قسمت بود🙏😉

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
میبینی چقددیرجواب میدم 😧توخواب نازم من😂😂😂کلافه شدم یبارگیجم یباربیدارمیشم..شوهرم اصن نخوابیده کن ...

الهی عزیزم😂😂عیب نداره مواظب خودت باش گلم اتفاقا خوبه استرس نداشته باش

انشالله🙏🌹

سانی هستی عزیزم؟؟گرفته ازمایشمو منفیه😭😭😭😭😭😭😭😭😭نمیدونم چه مرگمه که پریودنشدم بااینکه تموم علائمای بارداری روداشتم..دیگه خسته شدم دیگه بریدم نمیدونم خداچراصدامونمیشنوه😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
سانی هستی عزیزم؟؟گرفته ازمایشمو منفیه😭😭😭😭😭😭😭😭😭نمیدونم چه مرگمه که پریودنشدم بااینکه تموم عل ...

سلام عزیزم..ای وای..خیلی ناراحت شدم گلم..آزمایشتو به دکتر نشون دادی؟

نوبت متخصص بگیر برو حتما ببین مشکل از چیه انشالله که رفع میشه عزیزم توروخدا ناامید نشو خدا بزرگه..من مطمئنم که مشکلت حل شدنیه عزیزدلم

سلام عزیزم..ای وای..خیلی ناراحت شدم گلم..آزمایشتو به دکتر نشون دادی؟ نوبت متخصص بگیر برو حتما ببین ...

بتام یک هس😭😭😭دیگه هیچ جانمیرم 😭😭😭😭😭💔💔💔💔واقعاخوشبحالت بدون دغدغه ومشکل باردارشدی..خداحفظش کنه واست😭

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆