2777
2789
😂من ان تی رفتم گفت احتمالا پسره وقتی رفتم برای انو گفت پسره جوجت😂

بسلامتی و دل خوش بیاد بغلت خواهری آنالومی چجوریه درد دارههه؟؟

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
عزیزم 19 بودم عقد کردم الان 24 و دوساله عروسی کردم.  ازدواجم یه لجبازی احمقانه و بچگانه بود ...

الان که دوساله زیر یه سقفید دنبال نقطه نظر مشترک باش جوری که به هردوتون خوش بگذره زندگی همینه مهم اینه بتونی پای کاری که کردی وایسی...

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسلامتی و دل خوش بیاد بغلت خواهری آنالومی چجوریه درد دارههه؟؟

نه اصلا یه ربع تا ۲۰مین طول کشید مثل همون سونو ان تی بود مثانه خالی از روی شکم

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

نه اصلا یه ربع تا ۲۰مین طول کشید مثل همون سونو ان تی بود مثانه خالی از روی شکم

عه من به اسمش حس بدی داشتم احساس میکردم میکنن داخل😑😑

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
الان که دوساله زیر یه سقفید دنبال نقطه نظر مشترک باش جوری که به هردوتون خوش بگذره زندگی همینه مهم ای ...

5 ساله نقطه مشترک پیدا نکردم!!! امیذی هم به پیدا کردنش ندارم. 

ما هیچکدوم بد نیستیم  اصلا! 

همسرمم آدم بدی نیست! ما فقط کنار هم مچ نشدیم!! 

اللهم صل علی محمد وآل محمد
عه من به اسمش حس بدی داشتم احساس میکردم میکنن داخل😑😑

منم قبل اینکه برم اول سرچ کردم درموردش خوندم برا ان تی هم همینطوری بودم ولی وقتی رفتم از منشی سوال کردم گفت از روی شکم😂کلا اینقده خوشحال شدم

منم قبل اینکه برم اول سرچ کردم درموردش خوندم برا ان تی هم همینطوری بودم ولی وقتی رفتم از منشی سوال ک ...

😂😂😂کلا مشکل داریمااا

5 ساله نقطه مشترک پیدا نکردم!!! امیذی هم به پیدا کردنش ندارم.  ما هیچکدوم بد نیستیم  اصلا ...

بعضیا هستن که دست بزن دارن خسیسن هزار جور مشکل دیگه تو زندگیشون دارن همین تو اینجا چقد میان از مشکلاتشون میگن...زندگی که دونفر میتونن باهم بدون جدال و دعوا کنار هم باشن چرا باید بدباشه...همینکه همودرک کنید کافیه واقعا..بازم زندگیه خودته این تویی که باید در اخر تصمیمو بگیری من بیرون گودم...ولی به فکر یه اتفاق تازه باش شاید یه کوچولو حالوهواتونو عوض کنه

من حالت تهوع خیلی بدی دارم نمیتونم بخوابم😢

عزیزززدلم امضات رو خوندم خوشبخت بشی خانومی، ماشاءالله که انقدر زرنگی منم ۱۵ سالم بود متاهل شدم😘

الان ۲۱ سالمه

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
عصبی بودم شب قبلش. حدودای 3/5صبح خوابم برد دیگه یکسره ش کردم تا 4عصر😁

هنوز یکسرم کرده😂😂😂😂ازمن یاد بگیر پاشدم ظرفامن شستم 😇😇

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
سام نذار سورن قشنگه😍

اخه خودم و همسرم خیلی اسم سام دوست داریم😆

سورن هم قشنگه بهش فکر میکنیم مرسی😍

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
عزیزززدلم امضات رو خوندم خوشبخت بشی خانومی، ماشاءالله که انقدر زرنگی منم ۱۵ سالم بود متاهل شدم😘 ال ...

ممنون عزیزم همچنین😊

لطف داری گلم

انشالله که شماهم زندگی پر از عشق و آرامش و سلامتی داشته باشین

شما نی نی نداری؟

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻