وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
آقا من فوضولیم گل کرده اول صبح.منتظر تلفن کی هستی دوست جونم؟چه خبری قرار بده؟؟😘😘بگودیگه
یکی از عزیزانم که خارج ایرانه و قرار بود خبر مهمیو بده
وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
یکی از عزیزانم که خارج ایرانه و قرار بود خبر مهمیو بده
مرسی مهربونم.حالا چه خبری قراره بده دوست جونم؟
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
در مورد سلامتی یکیاز عزیزانم جواب ازمایشش رو که الان خوبه خداروشکر
آخیش راحت شدم ولی اگه دوست داشتی کامل توضیح بده آزمایش چی بوده واسه کی بوده چند سالشه؟😊😊😊خداروشکر که از خبر دادنش خوشحال شدی عزیزدلم
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
آخیش راحت شدم ولی اگه دوست داشتی کامل توضیح بده آزمایش چی بوده واسه کی بوده چند سالشه؟😊😊😊خداروشکر ...
برادرم
۴۵ سالشه، نگرانش بودم برای یه توده ایی که داشت، به منم نگفته بودم، یه جا سوتی داد تا فهمیدم نمونه برداری کرده
خلاصه که خداروشکر چیزی نبود و یه توده چربی بود 😊
برادرم ۴۵ سالشه، نگرانش بودم برای یه توده ایی که داشت، به منم نگفته بودم، یه جا سوتی داد تا فهمیدم ...
مرسی که جوابم کامل دادی گلم.تو خیلی خانوم خوبی هستی.خوشحال شدم از صحبت کردن با شما
مرسی که جوابم کامل دادی گلم.تو خیلی خانوم خوبی هستی.خوشحال شدم از صحبت کردن با شما
😘😘😘😘😘
عزیزی
اخه خودم و همسرم خیلی اسم سام دوست داریم😆 سورن هم قشنگه بهش فکر میکنیم مرسی😍
موقع صدا زدن بعضیا میگن سامی خب... سام کم میتونن صدا بزنن..فدات
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم