2777
2789
اسم بچه دومت چیه؟؟

هنوز جنسیتشو نمیدونم عزیزم سِلین یا سام😆

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
فدای دل مهربونت بشم مرسی خواهری😘😙😚انشاءالله فرشته ی توهم سالم و صالح بیاد بغلت

ممنون عزیزم😍😙

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑دوست جونم 😂😂سیاستت منو کشته😂😍

نمیگی بهم دوست جون جونیم؟تولوخدا 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
انشاءالله که پسر کاکال زریت سالم میاد بغلت🙏💚❤

هنوز معلوم نیست چیه که ولی سالم باشه مرسی فداتشم 😍😘😘😘

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
هنوز معلوم نیست چیه که ولی سالم باشه مرسی فداتشم 😍😘😘😘

ان تی رفتی بهت نگفت مگه؟

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اون‌قدیمی ها سایت‌این‌طوری نبود انقدر کاربر نداست بیشتری ها همو‌میسناختیم‌خیلی بهم کمک میکردیم چندین ...

اخی عزیزم، چه جو صمیمی ای داشتین😍

الان که اینجا همه دنبال معروف شدنن، تاپیک مفیدو خوبو کاربردی خیلی کم پیدا میشه

همش شده خواهرشوهر مادرشوهر جاری، یابیان پشت سر بقیه کاربرا حرف بزننُ نفرین کنن😐😐😐

هنوز جنسیتشو نمیدونم عزیزم سِلین یا سام😆

سام نذار سورن قشنگه😍

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
😐چیو بگم من نگفتم که😂😂

خودت بودی دیگه خانومی....کی قراره بهت زنگ بزنهء؟از سرنگرانی میپرسم😊😊😊

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
نه پیرمرد غررغرووووو

😂من ان تی رفتم گفت احتمالا پسره وقتی رفتم برای انو گفت پسره جوجت😂

تو فکر ازدواجمم!!!!  بنظرم بچگی کردم...

خوشگل محله اون عکس پروفایلت منو کشته هربار خواستم بهت بگم نشد😂😂مگه چندسالته که اینقده دلخوری ازت دست خودت عزیزم؟

خوشگل محله اون عکس پروفایلت منو کشته هربار خواستم بهت بگم نشد😂😂مگه چندسالته که اینقده دلخوری ازت د ...

عزیزم

19 بودم عقد کردم

الان 24 و دوساله عروسی کردم. 

ازدواجم یه لجبازی احمقانه و بچگانه بود یه لجبازی!!! 

اللهم صل علی محمد وآل محمد