2777
2789
عنوان

حاجت

124 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من ۴ ماهه درگیر یه مشکلی ام خیلی افسرده شدم همش ب یجا خیرم و گریه میکنم همه کاری کردم نماز امام جواد نماز حضرت عباس ناد علی دعا مقاتل همه چی خوندم ولی هیچ اتفاقی نمیفته حالم خیلی بده چیکار کنم؟😭😭

چرا اینطور شدی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چی شده

با یه نفر ۲ سال باهم بودیم اومدن خاستگاری مامانش زیاد راضی نبودن خودشون بهونه آوردن پا پس کشیدن منم به خودش شک کردم امتحانش کردم گف تو شکاکی و فلانی و اینو بهونه کرد و دیکه جواب نداد از صد جا بلاکم کرد ولی یه ماه بعد از بلاکی دراورد واقعا نمیتونم فراموش کنم الان سه ماهه روز ب روز دارم بدتر میشم

حکمت خدا اینکه من به هر چی میخام نرسم و تا پا خاستگاری و مهر برون بریم و وسط اون همه ذوق و شوق یهو ه ...

عزیزه دلم هنوز قسمتت نیومده.مطمئن باش بهتربنها برات پیش میاد.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز