2777
2789
عنوان

حاجت

124 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من ۴ ماهه درگیر یه مشکلی ام خیلی افسرده شدم همش ب یجا خیرم و گریه میکنم همه کاری کردم نماز امام جواد نماز حضرت عباس ناد علی دعا مقاتل همه چی خوندم ولی هیچ اتفاقی نمیفته حالم خیلی بده چیکار کنم؟😭😭

چرا اینطور شدی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم چی شده

با یه نفر ۲ سال باهم بودیم اومدن خاستگاری مامانش زیاد راضی نبودن خودشون بهونه آوردن پا پس کشیدن منم به خودش شک کردم امتحانش کردم گف تو شکاکی و فلانی و اینو بهونه کرد و دیکه جواب نداد از صد جا بلاکم کرد ولی یه ماه بعد از بلاکی دراورد واقعا نمیتونم فراموش کنم الان سه ماهه روز ب روز دارم بدتر میشم

حکمت خدا اینکه من به هر چی میخام نرسم و تا پا خاستگاری و مهر برون بریم و وسط اون همه ذوق و شوق یهو ه ...

عزیزه دلم هنوز قسمتت نیومده.مطمئن باش بهتربنها برات پیش میاد.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز