2777
2789

سلام....

من جدا شدم..اما با همسرم فعلا یجا زندگی میکنیم بخاطر بچه.‌‌

حالا بقیه فهمیدن‌دارن روم فشار میارن برگردم زندگیم.

همسرمم هی اصرار و التماس.

همسرم‌تو اون سال ها همش سرد بوده. هیییییچ غیرت و تعصبی ازش ندیدم. ینی باااارها مورد پیش اومد که بهم ثابت شد کلا غیرت نداره.

اخلاقاشو دوست ندارم.

درسته اخلاق خوبم‌زیاد داره. پدر خوبیه واسه بچم. ارومه . کاری به کارم نداره.میزاره به علاقه هام برسم‌. بخاطرم جلو خانوادش وایساده همیشه. ارومه....

ولییییی من دلم یه مرد میخاد.‌.. یکی که غیرت داشته باشه روم یکی که ابراز عشقشم مردونه باشه‌ حرف زدنش. رفتاراش. عرضه و جنم‌داشته باشه....

الان به شوهرم حس ترحم‌دارم‌. ولی ۱ درصدم حس عشق ندارم.

اگه برگردم به زندگی با همسرم‌خودم ناااابود میشم‌ چون تا ابد باید حسرت چیزای به ظاهر ساده رو بخورم. اگر برنگردم و کلا برم و خونمم جدا کنم حس ترحم دارم بهش و دلم به بچمم میسوزه‌...

بخدا هر روز و شبم‌گریه است.

کسی‌حال منو‌میفهمه؟؟؟ جای من بودین‌چیکار میکردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو مشاوره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من اگر جای شما بودم 

میرفتم دنبال راه چاره و مشاوره نه فرار از مردی که غیرت نداره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

فقط با عقلت تصمیم بگیر حرف کسی برات مهم نباشه بشین دو دوتا چار تا کن ببین چی خوبه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

عزیزم مشکل شوهر شما چیزی نبوده که بهدخاطرش طلاق بگیری پاش وایستا ببرش مشاوره درست میشه

مرد به این خوبی کم پیش میاد بچتم گناه داره

بشین بهش بگو ازش چی میخوای کمکش کن همونی بشه که تو میخوای

عزیزم حال و روز شما فهمیدنی نیست. اگه محدود شدن رو دوست دارید و با این که همسرتون کنترلگر نیست و به شما و شعورتون احترام میذاره و توهین به شخصیت و اختیارتون نمیکنه مشکل دارید و میخواید بچه ای رو که آوردید سر بیماری خودتون(میل به کنترل شدن!!!!) بدبخت کنید، حتما حتما حتما به روانپزشک مراجعه کنید.

این فکرا رو قبل بچه دار شدن میکردید...

خشونت میدیدید، تحقیر میشدید کاملا جدا شدن و طلاق عقلانی و توصیه شده بود! الان نه!!! ادن بچه حق و حقوق و زندگی داره! احساس داره. کاش شما اونو بفهمید...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)