2777
2789
عنوان

چرا هیچکس درکم نمیکنه‌دارم خفه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌قضاوت نکن... شوهر من خودش میخواست منو ببره پیش دوست پسر دوران‌مجردیم باهام اومد خرید مانتو و ...

اینی که شما میگید با مفهوم جا افتاده ی غیرت توی جامعه متفاوته. ببریدشون پیش روان شناس. این مشکلات قابل حلن.

عزیز دلم شما بچه داری...به اون بچه فکر کن خواهشا. اول برای مشاوره و درست کردن تلاش کن، بعد اگه نشد، حق داری بری برای جدایی...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
ذاتش عوض نمیشه ولی شما یاد میگیری که هر ادمی عیبی داره و میشه با بعضیاشون کنار اومد

بعضی عیبا تحملش سخته.

من الان هم خوبیاشو گفتم.هم بدیاش.

ولی بدیاش واقعا‌‌واسم غیرقابل تحمل

انقدر واسم سخته که منی‌که اونقدر عاشقش بودم‌الان‌واااااقعا ذره ای علاقه بهش ندارم....

با سرد بودناش منم ب مرور سرد شدم

یاد بی غیرتی هاش میفتم

اتیش میگیرم

هر کار میکنم مهرش باز به دلم بشینه‌ نمیتونم.انگار میخوام خفه شم وقتی فکر میکنم برگردم

اینی که شما میگید با مفهوم جا افتاده ی غیرت توی جامعه متفاوته. ببریدشون پیش روان شناس. این مشکلات قا ...

قراره  بریم‌مشاوره

من فکر نمیکنم مشاوره به مایی‌که چند ساله طلاق عاطفی کرفتیم

و چندین ماهه جدا شدیم.. بگه برگردم سر زندگیم.

خودمم تمایل ندارم‌ ولی نمیدونم چرا حس ترحم دارم

و بچمم هست

از اول که ادم‌نمیدونه میخواد زندگیش خراب شه.... من سن‌پایین ازدواج کردم سال اولم بچه اوردم....

حالا فک نکن بعد از اون یکی میاد سراغت از این بهتر و با غیرت تر!کار خداس یهو یکی میاد هزار بار از این بدتر اونوقت هی آرزو میکنی کاش از دستش نمیدادی 

حالا که بچه ام داری دیگه انقد زود نباید به طلاق فک میکردی برو مشاوره تا کمکت کنه با این چیزایی ام که گفتی از شوهرت بهتر از اون پیدا نمیشه دیگه!! حالا مثلا یکی باشه غیرت داشته باشه هیچکدوم از اینارو نداشته باشه مشکلی نداری؟؟با خودشم حرف بزنی در این مورد شاید حل بشه ها

پس بهتره بگی توجه و درک و حمایتگری نداره

اصلااااااا....

ینی اصلا جوری نیست بتونم‌حس کنم‌میشه بهش تکیه کرد.

ینی جوریه که‌‌اگه وسط خیابون یکی بدترین فحشم ناموسی بهم بده میدونم‌هیچ عکس العملی نداره. یا حس میکنم‌اکه بهش بگم قبول کن با فلانی باشم‌عوضش پول زیادی بهمون میده احتمالش هست بگهوبرو راحت. این‌ چیزا یه زنو از پا در میاره بخدا

حالا فک نکن بعد از اون یکی میاد سراغت از این بهتر و با غیرت تر!کار خداس یهو یکی میاد هزار بار از این ...

من اصلا دیگه فکر ازدواج نیستم.

ینی‌ اگرم جدا شم‌ اهداف دیگه ای دارم تو زمینه کاریم‌و.....

واقعا یک‌درصدم‌دیگه تمایل ب ازدواج ندارم

حتا اینده هم نظرم عوض شه بخاطر بچم قیدشو میزنم

بنظرم دیوونه ای که میخوای طلاق بگیری بخاطر اینکه  غیرت نداره من میگم  شوهرم ای کاش  بهم گیر نده تو میخوای دغدغه ت رو بیشتر کنی بیخیال بابا بچسب به زندگیت همچین شوهری دیگ گیرت نمیاداا 😐😑

شاید میخواسته تو رو ببره پیش دوست قبلیت تا خونشو یاد بگیره بعدا به حسابش برسه زیاد خوشبین نباش

کاش اینطوری بود. ولی صدرصد مطمئنم این‌نیست. مثال برای بی غیرتی و بی تعصبیش زیاااااده و ثابت شده تو این سالها

اصلااااااا.... ینی اصلا جوری نیست بتونم‌حس کنم‌میشه بهش تکیه کرد. ینی جوریه که‌‌اگه وسط خیابون یکی ...

پس حس ترحم بهش نداشته باش. این آدم شما نباشی از عهده بچشم بر نمیاد مطمئن باش راحت حضانت بچه رو میده بهت . 

تورو خدا بگین جای من بودین چیکار میکردین

هیچکس منو درک نمیکنه

همه ظاهر شوهرمو میبینن میگن به این ارومی خوبی چرا میخای زندگیتو نابود کنی. ولی این حسا منو از پا در اورده بخدا. 

نابود شدم‌افسرده شدم.....