2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد مردای خردادی چیه؟

549 بازدید | 42 پست

الان بین دوتا خردادی گیر کردم خخخ😂خودمم ابانیم.ی کم زیادی مشکوکن..هردوتاشونم اخلاقشون خاصو باحاله..ولی باید یکیو انتخاب کنم😀😀خ سختههههه😂😂و نکته جالبشون اینه ک میگن ی زن و ی معشوقه!ینی میگن دوتا عشق..بدجور میره رومخم این حرفشون!

وا به تو میگن این حرفو؟ هیچکدوم😑

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردای مرداد با شهریورو دوس دارم دست خودم نیس 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

خب الان خودت که آبانی هستی خصوصیاتت رو بگم تا ببینم با من جوردرمیاد یا نه اگر درست بود پس به خصوصیت ماه ها اعتقاد داشته باش

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

من خردادیم اصولا خردادیا تنوع طلب هستن من خودم اینجورم اما ازوقتی ازدواج کردم یکذره بهترشدم مرداشونم همینن درضمن یه خردادی اولا با هدف میره جلو دوما حرف الکی نمیزنه سوما همیشه تو بهترین حالات دنبال منافع خودشه چهارما خیلی دل نازک و مهربونن😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃

اصلا رفتار و اخلاق ربطی به ماه تولد نداره فوقش یک درصد اونم بخاطر شرایط مادر تو فصل بارداریه.من خودم همسرم خردادی هستند ولی بشدت عقایدش با اونی که از مردای خردادی میگن فرق داره بهتره از ابعاد دیگه بررسیشون کنید  

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
مردای مرداد با شهریورو دوس دارم دست خودم نیس 

شوهرم مردادیه لجبازه فقط پدرم سر این لجبازیش درومده زیر قولشم زیاد میزنه مردادی چند نفرو داریم دورم همشون همینن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃