2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واضحه  اگه خوشش امده باشه از خودش زیاد تعریف میکنه تو کلامش غیر مستقیم به زبون میاره نگاهش خاصه   مثلا اگه خوشش اومده باشه راجع به اینده ی خودش امیدوارانه حرف میزنه واگه خوشش نیومده باشه ن

میشه برام دعا کنین😍😍😍

نگوووو که نفهمیدی!😩

منکه میگم خوشش نیومده چون اگه اومده بود حتمن متوجه میشدی...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
تو روز اول منظورمه؟ از چه حرفا و چیزایی میشه فهمید؟

ببین مثلا مردی که خوشش اومده میگه من برا ایندم این برنامه هارو دارم اینده ثروتمند تر میشم از ویژگی های خاص خودش زیاد تعریف میکنه  میگه من مرد قدرتمند و اینده داری هستم از برنامه هاش میگه  میدونی سعی میکنه خودشو بهتر از چیزی که هست نشون بده

میشه برام دعا کنین😍😍😍
نگوووو که نفهمیدی!😩 منکه میگم خوشش نیومده چون اگه اومده بود حتمن متوجه میشدی...

نمیدونم

همش با لبخند نگا میکرد.همش چشمش تو من بود خداحافظی کنه.هر چی پرسیدم همون جوابایی رو داد که من داده بودم.

چرا جواباش و شبیه جوابای خودم داد؟

اول اون سوال کرد بعدش من هر چی ازش پرسیدم همونایی رو جواب میداد که من گفته بودم.هیچ تفاوتی توی جوا ...

بعضیا خوششون نمیاد اصلا هیچ سوالی نمیکنن بعدشم میان بیرون عجله دارن برن هیچی هم نمیخورن معمولا...

اگه تا دو روز خبری نشد خوشش نیومده نه اینکه مشکلی باشها نه شاید شرایطتون بهم نمیخورده

این من، من نیست🙃