2777
2789
نمیدونم همش با لبخند نگا میکرد.همش چشمش تو من بود خداحافظی کنه.هر چی پرسیدم همون جوابایی رو داد که ...

متوجه نمیشم با مثال بگوووو

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نمیشم با مثال بگوووو

مثلا پرسید:اهل مقایسه ای؟

گفتم نه.زندگیم و مقایسه نمیکنم با کسی.همینکه ته دلم راضی باشم برام کافیه؛ حالا میخواد یه عده هم بگن این چی بود و نبود.مهم دل خودمه

بعد ازش پرسیدم;گفت:نه.فقط با افراد موفق بذا الگو قرار دادن شاید.وگرنه همین که ته دل خودم راضی باشم برام کافیه....

و اینکه:با دوستاتون زیاد در ارتباطید؟

گفتم: بعد شاغل شدن فرصتم محدوده.دوستامم متاهلن و محدودیت دارن خوب.فقط در حد احوالپرسی و اگه فرصت بشه با دوستای خاص گاها گردش میریم.

و من ازش پرسیدم; گفتش: وقتی ادم شاغله وقتش محدوده.با بعضی دوستای خاص چرا در ارتباطم ولی در کل ارتباطم نسبت به قبل شاغلی کمتر شده....

و ....

چون حس کردم کم تجربه ای که دیدم نیستی اون خوشش اومده و تو ذوق داری میخوای مطمئن بشی

نه ذوق ندارم.

شرایطش بهم میخوره.سنمم کم نیس.ازدواجم خوب سنی داره. میترسم موقعیتی که مورد پسندمه رو از دست بدم

مثلا پرسید:اهل مقایسه ای؟ گفتم نه.زندگیم و مقایسه نمیکنم با کسی.همینکه ته دلم راضی باشم برام کافیه؛ ...

اگه نگاهاش انقدر عمیق بود که ته دلت هوری میریخت همراه با لبخند وتایید حرفای شما باید بگم بعللللله😁کیلیللیلیلیلی👏👏👏

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اگه نگاهاش انقدر عمیق بود که ته دلت هوری میریخت همراه با لبخند وتایید حرفای شما باید بگم بعللللله😁ک ...

میدونی هر وقت یکی اومد حتما یه مورد داشت که باعث شد مردد بشم راجبش

این اولین نفره که هیچ چیزی برای مردد بودن ته دلم راجبش پیدا نشد

میدونی هر وقت یکی اومد حتما یه مورد داشت که باعث شد مردد بشم راجبش این اولین نفره که هیچ چیزی برای ...

عزیزم چی شد این خاستگارت .چرا دیگه هیچی ازش نگفتی؟دوس دارم بدونم زنگ زدن یانه

یه صلوات خیلی وقتتو نمیگیره ...برای سلامتی مریضا و این حقیر 
عزیزم چی شد این خاستگارت .چرا دیگه هیچی ازش نگفتی؟دوس دارم بدونم زنگ زدن یانه

از بوی نفتالین بود یا چی رفتن و دیگه ام خبری نشد

فقط تو شوکم چرا حرفاش و مثل حرفای من زد

شاید خواست دلم نشکنه

مهم نیس