2777
2789
عنوان

یه چیزی دیدم 😱😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 132 پست
این نتنها چیزیه که شماها از اسلام یاد گرفتید! تفسیر به ناحق نکنید!!! آیه که خیلی واضح و روشن بیان شد ...

نمیددونم چرا با آیات قرآن که میرسه هم باسوادن ولی برا سردرد که شده با صدتا دکتر مشورتدمیکنید . آیه چی رو بیلن کرده

اره منم دیدم سن وعکس واینکه چندوقته طلاق گرفته خونه داره یانه واینکه چقدمیخاد  همه رونوشته

همین زنا ذهنیت همه رو نسبت به زنها خراب میکنن 😑

خدایا داده ونداده ات راشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هست خدا ازشون نگذره منم خیلی وقت پیش تو گوشی شوهرم دیدم عکس چند تا زن هست گفت از این کانالایی که ود ت ل گ رام باز میکنه تو گوشیم سیو شده فللن البته سر ماجرای خیانتش باهاش قهر بودم بعد که اشتی کردم دیدم دیدم عکسا دقیقا مربوط به همون زمانی که باهاش قهر بودم هنوزم فکرم در گیر ایا شوهرم تو این ندت صیغه اینا کردع بود یانه .‌

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

اقا من شنیدم وقتی انقلاب پیروز شد یکی از سران انقلاب با خراب کردن فاحشه خونه ها تو ایران مخالف بود مخصوصا شهر زیبا تو تهران میگفت نکنید این کارو رو خراب نکنید هر خونه ای به دستشویی نیاز داره دستشویی شهرای ایرانم فاحشه خونه هاش اگه خراب کنید به همه جا سرایت میکنه بعد چند سال فساد ایجاد میشه ولی خوب بدبختانه خرابش کردن و شد انچه که نباید میشد

نمیددونم چرا با آیات قرآن که میرسه هم باسوادن ولی برا سردرد که شده با صدتا دکتر مشورتدمیکنید . آیه چ ...

چون آیات قرآن برای من و شما گفته شده و توی همون قرآن هم خدا گفته اگر مفهوم آیه ای رو درک نکردید به عالمان دین مراجعه کنید. 

وقتی مفهوم آیه رو دارم درک میکنم چرا باید به مفسر مراجعه کنم؟! البته آیاتی هم توی قرآن دیدم که برای فهمش به عالمان دین رجوع کردم اما توی ایه ای به اون وضوح عقل خودم کاملا جوابگو بوده 

اگه قرار  بود خدا قرآنی بفرسته که در حد فهم و درک من و شما نبود پس هیچکس سمت خوندنشم نمیرفت پس بدون که در حد درک ماست فقط باید ازگوشه طاقچه برش داریم و بخونیمش

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

زنی که این کار و میکنه روح و جسمش و میفروشه که در ازاش پول بگیره.میدونم خیلیاتون چوب این قضیه رو خوردید.ولی واقعیت اینه که اون زنا خیلی بدبختن‌چون هم جسمشون ومیفروشن و هم روحشونو.اونم به نازلترین قیمت.اما اون اقایونی که واسه بیرون اومدن ی تار  موی زنشون دنیارو به آتیش میکشن و هزار جور قانون و سختگیری به زناشون اعمال مبکنن چه جوری تن به این خفت و پستی میدن؟ همین اقایون اگر زناشون به صرف تفریح چنین غلطی بکنن چه میکنن

بگیم بی حیایی،،،میگن واااای ازدواجه دیگه بگیم کثافت از در و دیوار میباره میگن وااااای حلال خدارو دا ...

تازه کانال اعتماد هم دارن مردا پیام میدن تشکر میکنن بابت این موارد از مدیر گروه.

مثلا یه مرده ای نوشته بود ممنون بابت کد۶ 

کد ۹و ۲۲ هم خیلی خوب بودن فکر کن دیگه

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹