2777
2789
عنوان

یه چیزی دیدم 😱😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 132 پست
دقیقا همینطوره. خیلی از چیزایی که شرعا و قانونا درست نیست و گناه هست رو هدف دار تایپیک میزنن در مورد ...

الان یکی تاپیک زده بود مادری که از پسرش.... گفته بود گزارش نزنین ک زدن و ترکید نمیدونم چی بود ولی حدس میزنم 

اینا دقیقا همونایی هستن ک میخوان این موضوعاتو عادی کنن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا یه کانال کاملا اسلامیه پلیس میگه برو رد کارت اسلامشون بخوره تو فرق سرشون

ظاهرش اسلامی هست پلیسم میدونه اینا برای ظاهره قضیه تست 

اسلام میگه باید تا ۴۰ روز عده بگیری ابا اینا واقعا ۴۰ روز صبر میکنن

برای ظهور امام زمان صلوات
لطفا آیه ی قران تفسیر به ناحق نکنید. کمی مطالعه بفرمائید ....  دلیل صیغه  محرمیت و فلسفه ...

این نتنها چیزیه که شماها از اسلام یاد گرفتید! تفسیر به ناحق نکنید!!! آیه که خیلی واضح و روشن بیان شده نیازی به تفسیر نداره. ماها هممون باسوادیم و در حد فهم یک جمله ساده هممون شعور داریم. 

اگه وجدانتون به خاطر گناهی درد اومده دیگرانو به خاطرش متهم نکنید 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

دقیقا همینطوره. خیلی از چیزایی که شرعا و قانونا درست نیست و گناه هست رو هدف دار تایپیک میزنن در مورد ...

خاک تو سر کسیکه با دیدن زن همسایه و.....

کصافط کاری براش عادی شه...

هرکی که عادی شه براش از اول زمینه شو داشته گلم.....

اگه نه هرکسی عقل داره

عقلام باهم متفاوته

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
اخر نفهمیدم رابطه دوست دختر پسر رو که هرزگی میدونید. صیغه هم که مال دینه هرزگی میدونید خب چتونه😁

هرزگی (صیغه )ب قصدو نیتش مربوط میشه .بعضیا قبل ازدواج واسه اشنایی بیشتر صیغه محرمیت میخونن اون هیچ اشکالی نداره .ولی صیغه ب قصد گند کاری هرزگی بیش نیس

چه شوهرت باحاااله      

باحالیش بخوره پس کلش تو بیمارستان کلی بخاطر اون آقاهه دعوامون شد😂😂😂 ،میگفتم تو با منظور گفتی هیچی نمیتونه بگه ،شوهرمم قسم میخورد که دلش برا بچهه سوخت 

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦
هرزگی (صیغه )ب قصدو نیتش مربوط میشه .بعضیا قبل ازدواج واسه اشنایی بیشتر صیغه محرمیت میخونن اون هیچ ا ...

اینارو ما خانمها میگیم .وگرنه یه مردی مومن که حسابی اهل تفسیر قران بود حتی گفت تو اسلام چندهمسری کاملا درسته.

اینارو ما خانمها میگیم .وگرنه یه مردی مومن که حسابی اهل تفسیر قران بود حتی گفت تو اسلام چندهمسری کام ...

بله چهار همسر به شرط عدالت توی قرآن هم اومده. اما صیغه فساد هست و حکمی براش نداریم فقط مفسرین محترم که همشونم آقا بودن به نفع نفس اماره تفسیر کردن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی