2777
2789
عنوان

یه چیزی دیدم 😱😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اوایل سوره آل عمران یه آیه هست که گفته: آیات قرآن برخی آیات حکم محکم دارن و برخی آیات ایات متشابه هستند یعنی حکمشون محکم نیست . بعد گفته آیات متشابه رو برای این قرار دادم که افراد هوسران از پی نفسشون برن و حکم محکم رو فراموش کنن و پی حکم متشابه برن و اینجوری امتحان بشن

به اعتقاد من این صیغه های ساعتی هم از همون دسته هستن 

وگرنه چه فرقی میکنه که ما صیغه محرمیت بخونیم یه پولی بدیم و یه ساعت حال و هول کنیم یا صیغه نخونیم و همون پول رو بدیم و همون یه ساعتو حال و هول کنیم؟! 

خیلی آدم باید توی دین نترس باشه و ترسش از خدا کم باشه که به اسم دین و به اسم خدا پیرو همچین کارایی بشه 

اگه یک هزارم درصد هم احتمال داشته باشه که حکم متشابه باشه طرف زنا کرده و به خیال خودش حلاله!

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

ینی منظورش این بود مکان از خودمه  

حالا کجاشو دیدی تو بیمارستان یه مردی بچه بغل آواره مونده بود از صیغه بچه دار شده بودن زنه تو بیمارستان بعد اینکه بچه رو بدنیا اورده بود داده بود بغل مرده رفته بود حالا اون آقاهه مونده بود با بچه چیکار کنه میگف خونه هم نمیتونم ببرم به زنم چی بگم 😂 کیف میکردم حالش گرفته شده بود .حالا اینو بشنوین شوهر منم میگف ببر مگه چی میتونه بگه ؟منو میگی شوهرمو کشتم 😂😂😂

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦

آره منم یه با تو اتوبوس خط واحد ایستاده بودم یه پسر کنارم نشسته بود رو صندلی چشمم خورد تو همچین گروهی بود انواع مختلف زن ها با قیمتهای مختلف متلا شبی صد تومن و....

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

من مخالف محرمیت بین‌دوتا نامزد یا دوتا ادمی که عاشق همن و مجردن اما فعلا شرایط ازدواجو ندارن و نمیخوان به گناه بیفتن و قبول دارم که اونم اسیبای خودشو داره

ولی اینکه از حلال خدا سواستفاده کنن نهایت بی شرمیه

خدا هیچوخت نمیبخششون

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

حالا جدیدا هم تو بعضی تل های فارسی مث تبلیغ میان هیچ کاریشم نمیشه کرد اون چنددرصد مردایی ک اهل این چیزا نیستن هم این تبلیغات از راه ب در میکنه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
آره منم یه با تو اتوبوس خط واحد ایستاده بودم یه پسر کنارم نشسته بود رو صندلی چشمم خورد تو همچین گروه ...

خو این با فاحشه خونه چه فرقی داره؟؟

فاحشه خونه بزنن این همسریابی موقتو ول کنن

خاک تو سرشون

ادمارو دین زده میکنن همینا

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
( ب لحاظ ادبیات ) موافق اون حرف شما ک نیستم 🙈 ولیکن  می دونی ؟  برای اونایی عادی  ک ...

خو وقتی صریح میپرسن صریح هم جواب میشنون دیگه😅😅

خدارو شکر من تا حالا از این خانواده ها ندیدم، من خودم خیلی ادعای روشنفکریم میشه و سعی می کنم منطقی باشم تو این مواقع اما دیگه بعضی ها خیلی وقیحن

فاطی ام❤️

انقدر گرونی دیگه کسی نمیتونه زن بگیره بخاطر همین بیشتر میرن سمت این چیزا فقط اون طرف ک فاحشه خونه مجازی راه انداخته چ سودی میبره 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
توی اوایل سوره آل عمران یه آیه هست که گفته: آیات قرآن برخی آیات حکم محکم دارن و برخی آیات ایات متشاب ...

اینا که اصلا عده قطعا نگه نمیدارن

یجورایی میشه همون زنا

چون صیغه کردن تو عده هم خودش زناست

لینا که نمیان بعد هر ساعت با یه مرد ۴۵ روز عده نگه دارن

خیلی حالم بد میشه از فکرشم

شنیدم مشهد دخترها و زن های هرزه با مردهای عربِ کثافت و هرزه ی خاک برسر صیغه و ...میکنن و هر شب به دل ...

جنگیدن ک ناموس ایرانی دست عرب نیوفته 😏