2777
2789
عنوان

توهم بارداری؟؟؟!!!

267 بازدید | 17 پست

خواهرهای خوبم کیا هر ماه سینه درد تیر کشیدن تخمدانها و  دل درد و خلاصه همه علایم بارداری را داشتن و فکر میکردن الانه که پریود شن ولی بار دار بودن ؟کیا همش توهم بارداری دارن ؟ایا دل درد جز علایم بارداریه؟

منم ماه قبل تووهمم زیاد بود حتی ویارم داشتم مم تهوع سینه درد شکم درد ولی این ماه فقط درد سینه وپرشدن میدونم این ماهم حامله نیستم

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بعضی مواقع ادم انقدر ب بارداری فکر میکنه ک نزدیک پریود علایم بارداری رو ب خودش تلقین میکنه و واقعا حسشون میکنه ....هرچند علایم اولیه ی بارداری با علایم پریودی شبیه همه مثل همون درد سینه درد زیر دل ....

بهتره ی بیبی چک بزنید انشااله ک بحق این‌ماه عزیز باردارین🙏

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
عزیزم بعضی مواقع ادم انقدر ب بارداری فکر میکنه ک نزدیک پریود علایم بارداری رو ب خودش تلقین میکنه و و ...

الان دل درد وسینه درد دارم ولی قبلش هیچ اثری از تخمک‌گذاری نداشتم،نه ترشحی نه علایمی

خدایا شکرت برا نی نی که بهم دادی  

[QUOTE=92150490]عزیزم بعضی مواقع ادم انقدر ب بارداری فکر میکنه ک نزدیک پریود علایم بارداری رو ب خودش تلقین میکنه و و ...[/QUOT به حق همین ماه خدا را قسم میدم همه منتظرها به همین  زودی ها باردار بشن واقعا درد غمگینیه پر از احساس مادر بودن داشته باشی اما نتونی مادر بشی

الان دل درد وسینه درد دارم ولی قبلش هیچ اثری از تخمک‌گذاری نداشتم،نه ترشحی نه علایمی

من قبلا ها خیلی ترشح داشتم اما الان دیگه ندارم و اصلا نمیفهمم کی تخمکگذاریه

منم ماه پیش توهم زده بودم ویار هم داشتم . بعد دکتر گفت اصلا نباید بهش فکر کنی همین استرس ها مانع بار ...

البته مادر شوهر خواهرم گفت پریودی هم ویار داره،من خودم نزدیک پریودم بیشتر دوست دارم گردو و نون بربری بخورم،این ماه هم ویار حلیم کردم  

خدایا شکرت برا نی نی که بهم دادی  
البته مادر شوهر خواهرم گفت پریودی هم ویار داره،من خودم نزدیک پریودم بیشتر دوست دارم گردو و نون بربری ...

چقدددد سخته همش فکر کنی این ماه هستی و نباشی وایییییی خداااا کمکم کن