2777
2789

چه جوری زندگیم رو از یکنواختی در بیارم؟ 

این روزها که همه مون هر روز خبرهای بد می شنویم، بد شدن حال روحیمون. خیلی از ما این روزها افسرده، نگران و مضطرب هستیم. شرایط بد اقتصادی، آینده نامعلوم و خیلی چیزهایی که ما نمی تونیم تغییرشون بدیم یا ازشون فرار کنیم ما رو اذیت می کنن. چیکار کنیم؟ چیکار کنیم که حالمون بهتر شه؟

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میدونی به منم بگوووو😥😥😥

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁

[QUOTE=92143185]دوستان من تو دچار روزمرگي شدم اصلا صبح كه بيدار ميشم هيچ انگيزه اي ندارم خسته شدم از اين وضعيت[/QU

منمم😥 مجردی؟

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁