2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست
بخدا شانس ندارم😕برای لیزرکه عمرا هزینه کنه فک کنم اگه حرفش بشه بگه من ازاول دوست داشتم بایه سیاه پو ...

وای😂😂😂😂خیلی باحالی

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
وای😂😂😂😂خیلی باحالی

فدات عشقی😂😘

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بالاخره آدم باید تلاش کنه همیشه برا همسرش بهترین باشه منم همسرم ازم نخواس ولی خودم دوس دازم بر ...

یه سوال فقط موهای زائد رفع میشه یا تو سفیدی پوستم تاثیرداره؟

استارتر هنوز عقدی ورفتی لیزر مونالیزا!!!!

مگه چه ایرادی داره من میخوام خواهرمو تابستون ببرم لیزر البته براصورتشا اجازه نمیدم بند واینا استفاده کنه طفلی خیلیمپشمالویه😀

بابا نگفت نون شب نداری برو لیزر 

نگفت حتما واسه شوهرت برو لیزر 

به خاطر خودتون اونم اگه تمایلی دارین ‌کسی و مجبور نکرده...

یه عده کلا دوس دارن یکی و تحقیر کنن و توجه بقیه رو جلب کنن و تایید بگیرن 

اصن شما راست میگی اگه دوس نداری شوهرت به خاطر فلان جا بهت توجه کنه پس رابطه زناشوییت و کاملا قطع کن که چندشت نشه

ممنون عززیزم بعضیا ب دلایل نامعلوم همیشه دوست دارن ک توهین کنن متاسفانه

مهم نیست عزیزم،،،، شنا هم خوب کاری کردی،،، رابطه عاشقانه تر نمیش ولی رصابت شوهر بیشتر میش من دیشب رفتم موهام کراتین کردم اینقدز این خانم ها توی آرایشگاه به خودشون می‌رسیدن تعجب کردم اکثرا هم مجرد،، بزار اینها شما رو مسخره کنن هستن کسانی ک برا شوهرا مون خودشون خوشگل کنن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز