2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست
فرق می کنه عزیزم اگه فکر کنید متوجه می شوید: رابطه جنسی باعث ایجاد علاقه و تحکیم اون میشه  و ...

برای دیدگاه و طرز صحبت کردنتون بهتون تبریک میگم

شما نمونه ی یک خانم امروزی و با اخلاق هستین😊😊😊😊😊😊😊😊😊

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره هزیزم زینب بود ن هنوز شیرش قطع نشده یه دوماه دیگ ولی واقعا سخت شده شرایطم ممنونم ک دلگرمم میکنی ...

الهی آره سخته میدونم ولی واقعا بعدا اینکه باهم همبازی میشن واقعا امتیاز و کمک بزرگیه.

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
میگم تو همون جلسه اول سفید شد یا چند روز بعد از انجامش

چند روز بعدش... روزای اول کمی التهاب داره و قرمز میشه حتی رابطه هم نباید داشته باشی

ولی التهابش آزاردهنده نیست

با چند بار رفتن اوکی میشه منم این مشکل رو دارم اصلا بابت این قضیه از ازدواج میترسم میترسم برم بعدش ط ...

عزیزم لیزری ک من انجام دادم یک جلسه س فقط پیش خانم دکتر نازنین صفایی

مطنعنم بعدش اعتماد ب نفست کلی بالا میره بعدش همه تیرگی رو دارن فقط شما نیستی

من خیییییلی دوست دارم لیزر کنم ولی چون قصد بارداری دارم میترسم بعدا واسه بچه دار شدنم مشکلی بوجود بی ...

عزیزم برای بارداری مشکلی نداره اصلن من خودمم تازه ازدواج کردم و برای بارداری نگران بودم ولی دکترا مطمعنم کردن ک اصلن ضرر نداره

دوره بهبودیشم یک هفتس بعد از یک هفته روال عادی زندگی برمیگرده

من همسر سابقم خیلی رو این چیزا زوم بود یکم نوک موهام درمیومد بهم میگفت جوجه تیغی انقدر تحقیرم کرد طل ...

اره خیلی بده اینطوری خب ما خودمون میدونیم باید تمیز باشیم بچه ک نیستیم بین زن و شوهرا این چیزا واقعا بد میشه ب زبون آوردنی

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

خانوم استارتربرات خوشحالم که خیلی حس خوبی به اندامت داری....ان شالله که این احساس خوشحالیت همیشه پایداربمونه....نمیتونم رفتاربعضیارودرک کنم...خب ایشون رفته وازکارش نتیحه دیده وداره تجربشومیگه چرابعضیااینقدرکامنتاشونوتندوتیزه!!!!!!!!!! احساسی که من ازبعضی کامتتاگرفتم این بودکه چون خودشون براشون مقدورنیست چنین کاری روانجام بدن  ازروی حسادتشون دارن کاراستاترترروبی ارزش ومسخره جلوه میدن!!!!!!!...حالا مابیابیم همش انکارکنیم تاثیرزیبایی اندام رورورابطه جنسی وتاثیررابطه جنسی روکیفیت زندگی زناشویی بازهم واقیعت عوض نمیشه!!!!!! همه مامیدونیم که رابطه جنسی بسباربرای اقایون اهمیت والویت داره اکثرامردایی که خیانت میکنن کسانی هستن که رابطه جنسیشون باهمسرشون دیگه اون کیفیت رونداره وراضیشون نمیکنه حالابه دلالیل مختلف که همین زیبا نبودن اندام جنسی میتونه یکی ازدلایلش باشه یکی ازدلایلش نه همش..خانومامخصوصامتاهلا یجوری جبهه میگیرن انگاراصلا این حرفابگوششون نخورده...بله منم بعنوان یک زن این حقیقت برام خیلی تلخه...اماحقیقتی هست که واقعا وجودداره اونم میزان اهمیت رابطه جنسی برای مرداست واینکه عوامل زیادی هست در کیفیت داشتنش اثرگذاره.....حالاهی بیایم بگیم رابطه ای بخاطرفلان گرم بشه به دردفلان میخوره مردیکه بخاطرسفیدشدن واژن عاشقتربشه به دردبهمان میخوره بازهم تاثیری درحقیقت موجودنداره.....بله...مردااکثراخیاتتشون بخاطررابطه جنسی هست تارابطه عاطفی!!!! وخیلی چیزامیتونه رابطه جنسی روازیکنواختی دربیاره ومردرودوباره برای رابطه جنسی بهترتشویق کنه....حالاچه من خوشم بیادازاین واقعبت چه نیاد...بعدشم رابطه جنسی دوطرفه است اینطورنیست که فقط مرداازش بهره ببرن که ...پس یه زن این وسط موردظلم نیست که فک میکنیداگه بره بخودش برسه حتما دورازشان یه خانومه! یااینکه یه خانوم چون باشوهرش رابطه داره داره بهش لطف میکنه!!!!!! هردوطرف موظفن بخاطراول خودشون بعدهنسرشون بخودشون برسن که طرف رغبت کنه طرفش بیاد!!!!!! بعضیا یجوری بااکراه ازش حرف میرنن واینکاروسخیف میدونن انگارباکلی منت باهمسرشون اصلاخودشون میلی ندارنوواینکارشون ازبزرگی ولطفشونه!!!!! باباخودتونم لذتشومیبریدیگه....چجوریه میریدلباس خوب میپوشیدرنگ مو میذاریدارایش میکنیدمیگیدبخاطرشوهرمه !!! اونوتوجیه میکنیدکه بایداینطورباشه که چشمش جایه دیگه نره امااینوبی ارزش میدونید؟؟؟؟؟؟ خب اینم یجوربخودرسیدنه دیگه عجیب نیست ...

خانوم استارتربرات خوشحالم که خیلی حس خوبی به اندامت داری....ان شالله که این احساس خوشحالیت همیشه پای ...

عزیز دلم حرف دل منو خییلی رک و پوست کنده گفتی🤗😚 اصولا ک ۸۰ درصد لذت رابطه به خانم میرسه پس منتی ب گردن آقایون نیس من دقت کردم مردا واقعن خانومی رو ک برا رابطه پیش قدم میشن برای رابطه ایده جدید میدن رو میپرستن چون اصولن مردا سکسسسس براشون ی ارزشه و بعد از اونه که عاشق تر میشن کافیه فقط کمی مطالعه کنن خانوما تا این چیزا رو بدونن

فقط هم تو ایران و جهان سومه ک خانوم از رابطه  ب عنوان گروکشی استفاده میکنه و یا با منت تن ب رابطه میده واقعنم کار غیراخلاقی هست

خانوما از سکسسس و رابطه تابو نسازین بجاش دربارش مطالعه کنیین اطلاعاتتون رو درباره ویژگی مردا بالا ببرین تا در درجه اول زندگی خودتون بهتر و شادتر باشه بعدم پارتنرتون😉😊

دکتر خانم این کارا رو انجام میده عزیزم شما انشالله بخوای زایمان کنی بازم دکتر خانم میبینتت اشکالی ن ...

کلا اینجوریه

نمیخاد ببینه میدونم دیگ عزیزم زن انجام میده

زایمان ک میزاره عیب نداره ضروریه😅😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز