2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست

حالا اگر تاپیک زده بودی که شوهرم بهم خیانت کرد همه میومدن میگفتن به خودت برس، شورت قرمز بپوش!  شوهرت عاشق خودت بکن و چی و چی ! بعد الان اینجا همه شوهراشون عاشقشونن حتی اگه تو وضعیت نه چندان خوبی باشن عاشقانه میان سمتشون! اونایی هم که تاپیک میزنن شوهرم سرده و چی و چی اونا همه من هستم!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیرم خوبی؟ دو و پونصد هزبنه سفید کردنه؟ من یجلسه سفید کردن رفتم منتها قبل بارداریم ک دیگه نت ...

عزیزم من لیزر موی زاید الکساندرایت کندلا انجام دادم جلسه ای ۱۵۰ تومن و ۱۰ جلسه

ولی لیزر سفید کردن اسمش مونالیزاس و ۱ جلسه ۲ و ۵۰۰

بله عزیزم عالی شده عین برف😍😍😄 تهران خیابان فرشته کلینیک vip

عزیزم فقط سفید شده یا چروک های پایینش هم خوب شده 

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
عزیزم این راهکارهای خانگی به درد نمیخدره

باید طولانی مدت انجام بدین یکسال حداقل

من برای جوشام نمیخواستم راکوتان بخورم چون خیلی ضرر داره با خاکشیر و عرق کاسنی جوشام کامل درمان شد  فقط باید صبور باشین خیلی زمان بره

من موندم بعضی مردای خارجی که زنهاشون از سفیدی عین گچ می مونند چرا بعد یه مدت روابطشون سردمیشه  ؟ ومردای افریقایی که زنهاشون عین ذغال می مونند چرا روابطشون سرد نمیشه ؟

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
آره واقعن... ب خودشون نمیرسن بعد میان اینجا تاپیک خیانت میزنن یکی نیس بگه بانو شما زیبا باش تا شوهر ...

الانه که بریزن سرت استارتر

ولی خداییش حرف خوبی نزدی،،

اتفاقا خیلیا هستن که خانوم بی نهایت به خودش میرسه آخرم شوهرش خیانت میکنه،،،

مردی ک چشم و دلش سیر نباشه اگه زنش جنیفرم باشه خیانت میکنه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حالا اگر تاپیک زده بودی که شوهرم بهم خیانت کرد همه میومدن میگفتن به خودت برس، شورت قرمز بپوش!  ...

اره کلا تو ذاتشونه وقتی یکی از چیزی تعریف کرد بپرن بهش خفه ش کنن. 

خیلی وقت نیس که آدم ریلکسی شدم. دنیا به کاممه. بااینکه سنم زیاد نیس ولی دارم به تک تک آرزوهام میرسم. شایدم به این خاطر هست که دنیارو جدی نگرفتم. سخت گذشت بهم تا فهمیدم منم یه روزی میمیرم.دیگه بعد یه سال مرگم کسی منو یادش نمیمونه. حتی پدرمادرمم دیگه زیاد منو یاد نمیکنن. حتی عشقم. حتی دوستام. دارم به تک تک آرزوهام میرسم چون دل خوشی دارم. این دل خوش رو یکماهه که بهش رسیدم. واسه هیچ چیزی خودمو ناراحت نمیکنم. حرفای مردم رو اگه به کامم نباشه به یه ورم میگیرم. خیلی وقت نیس که دیگه اگه مردم سوالی میپرسن جوابشونو نمی دم یا اگرم بدم کوتاه . چون زندگی من به کسی ربط نداره. خیلی وقت نیس آدمارو میشناسم. تقریبا از روزی که با نینی سایت آشنا شدم خیلی چیزا اومده دستم.  هنوز 20ساله م نشده ولی از یه آدم30ساله بیشتر میدونم. خیلی وقته تحویلم نگرفتن دوروبریام . ولی الان افتادن به پام. دارن پاچه خواریمو میکنن. کی باورش میشه دارن پاچه خواری یه دختر 19ساله شهرستانی رو میکنن؟  آره کسگم خیلی چیزا یاد گرفتم. درس رو دوست ندارم چون فرقی بحالم نکرد. حالمو خوب نکرد. باعث نشد از زندگی چیزی یاد بگیرم. هر کاری دوس داشته باشم میکنم. حرفت حق باشه با جونو دلم قبولت دارم و میگم چشم. حرفت حق نباشه یه گوشم دره یه گوشم دروازه. دنیا قبلنا به کامم تلخ بود . خیلی سخته منی که دوستام سرم جنگ و دعوا داشتن که با کدومشون برم بیرون و با کدومشون حرف بزنم یهو تنها شم. باورت نمیشه اگه بگم از اون چهل پنجاتا دوستی که داشتم یکیشم نموند باهام . دیگه نمیخام هیچ دوستی داشته باشم. چند ساله تنهام .پیشونی خدامو میبوسم که گذاشت من تنها باشم .تنها نمیشدم الان اینهمه خوشبخت نمیبودم. فقط یکماهه فهمیدم زندگی چیه. چجور باید باشم. چیکار باید بکنم. از زندگی چی میخام .کوچیکترین چیزا هم مثل یه فیلم نگا کردن منو خوشحال میکنه. دیگه از آدما خوشم نمیاد . از هیچکی . امیدوارم توام یه روزی به خوشبختی که من دارم برسی.
باید طولانی مدت انجام بدین یکسال حداقل من برای جوشام نمیخواستم راکوتان بخورم چون خیلی ضرر داره با خ ...

عزیزم من تو این 17 سال سن هنوز تنم یه جوشنزده دریغ از یه لک حتی تو بارداری هم لک نداشتم صورتم صاف و سفید فقط میخام واس واژنم هزینه کنم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز