2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اینجا شرایط جوریه که همه چیز تقصیر زنه مرد خیانت کنه مقصر زنه مرد زنشو بکشه مقصر زنه مرد زنشو طلا ...

آره یادم رفته بود. آلزایمر گرفتم . برم لیزر مونالیزا خوب میشم  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عزیزم تاثیرش طولانی مدته

درد داشت؟

یه جلسه کار تمومه؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

آره اینکه واقعن ی اصله جلو شوهر باید قربون صدقه خودت بری ولی اساسا اکثر خانومای ایرانی تیرگی واژن ر ...

خانومای ایرانی نه همه چه زن چه مرد دارن یکی بیشتر یکی کمتر

خانمی هم که به خودش میرسه اول اعتماد بنفس خودش بالامیره همین باعث انگیزه بیشتر وبهتر میشه وقتی خودت سرحال وشاد باشی پس باعث میشی همسرتم باهات گرم وصمیمی باشه

این تجربه من تو۷سال زندگی مشترکه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
فداااات عزیزم😍😙

من خودم ندارم که بخوام برم انجام بدم حتی 1تومنش هم ندارم ولی خیلی دوست دارم اینکارا رو

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
بچه هایی ک دوست دارن انجام بدن تو نت برگ و اینجورجاها سرچ کنن کلی تخفیف هست ماهی۲.۵فقط بکینی خیلی ز ...

عزیزم من کلینیک معتبر معرفی کردم و خود خانم دکتر هم انجام میدن نه پرسنل کلینیک

سلام عزیزم خوبی من ک هستم تو کجا بودی دلم برراااتتت تنننگگگ شده بود بیشترم تنگ شده بود

وای مامان کوچولو البته دگ کوچولو نیستی بنظرم دوره ی مامان کوچولویی سر رسید.من خیلی ازت انرژی مثبت میگیرمااا خیلی .به حرف حسودان تنگ نظر هم توجه ننما😒

نی نی تو دلیت چطوره؟شیر زینب رو قطع کردی؟زینب بود دگ؟🤔سخته الان شرایطت؟

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز