2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزیزم عالی شده عین برف😍😍😄 تهران خیابان فرشته کلینیک vip

از اولشم معلوم بود میخوای آدرس بدی. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
واه واه اره از دست این مردا😆😆😆مردی ک بخواد اون لحظه فقط فکر ....من ک شوهرم زرتی میره سراغ اصل کار ...

من همسر سابقم خیلی رو این چیزا زوم بود یکم نوک موهام درمیومد بهم میگفت جوجه تیغی انقدر تحقیرم کرد طلاق گرفتم خداروشکر این یکی کاملا برعکسه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اتفاقا من چنتا خانم به شدت زیبا رو دیدم که شوهراشون بهشون خیانت کرده.  هیز بودن مرد ربطی به خا ...

اینجا شرایط جوریه که همه چیز تقصیر زنه

مرد خیانت کنه مقصر زنه

مرد زنشو بکشه مقصر زنه

مرد زنشو طلاق بده مقصر زنه

مثل اینکه اینارو یادت رفته ها

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
آره اینکه واقعن ی اصله جلو شوهر باید قربون صدقه خودت بری ولی اساسا اکثر خانومای ایرانی تیرگی واژن ر ...

عشقم چرا انجام ندی بده بیشتر هم به خودت برس ماها عادت کردیم وقتی پول نداریم به هم اینجور بگیم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
باهمون یک جلسه جواب داد؟ کی باید تکرار کنی دوباره؟

تاثیرش ۲ تا ۳ سال موندگاره البته مراقبت تو خونه هم داره کرم های لایه بردار اونو استفاده کنی موندگارتر هم میشه

ولی کلایه نصیحت به همتون ،وقتی تواندامتون یاقیافه تون ایرادی میبینیداصلا،اصلاپیش همسرتون مطرح نکنید،چون خیلی گیج ترازاین حرفان😌

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
بله عزیزم عالی شده عین برف😍😍😄 تهران خیابان فرشته کلینیک vip

قبلش تیره بود؟؟؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز