افذین من هر چی میگم هر چی دوس داری بگو چیکار کنم راضی باشی میگ به خدا من راضیم مهم ظاهر نیس ک باطنه
توسایت میبینم خانوما این حرفارو میزنن منظورم استارتر نیست کارخوبیم کرده یسریا واقعا ناحیه زیربغل و بیکینیشون تیره اس پس لیزر روش خوبیه،ولی اینکه خیلی بازش میکنن خوب نیس شوهرخودم بارها بهم گفته زنها یه چیزی رو زیاد نگید وروش زوم نکنید ما مردا متوجه نمیشیم اصلا
جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.