2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

223 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من صبحی بی بی چک گذاشتم بلافاصله دو تا خط پررنگ پررنگ افتاد . الانم رفتم ازمایش دادم عصر جوابش میاد 5 روز تاخیر داشتم دکتر عمومی که برام ازمایش نوشت گف 100 در صد بارداری.حالا اخر هفته قراره با ماشین بریم شیراز سفر تفریحی . میگم کسی میدونه الان هفته های اول خطرناکه برم سفر یا نه؟ نمیدونم چه کار کنم. جا هم رزرو کردم اما میترسم تو راه اذیت بشم. البته بگم هیچ علائمی الان ندارم فقط زیر دلم درد میکنه مثل درد قبل پریودی.

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد

۳ ماه اول بهتره استراحت کنی عزیزم.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ماه اول بهتره استراحت کنی عزیزم.

دکتر عمومی گف اگه لکه بینی نداری مشکلی نیست بری سفر. حالا نمیدونم چکار کنم؟

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد
هفته و ماه های اولت باید خیلی مواظب باشی و استراحت کنی بهتره با دکترت مشورت کنی

اره عصر با جواب ازمایش برم پیش متخصص زنان خیالم راحت بشه. تازه کل روزه هامم گرفتم خیلی نگرانم

استراحت کن .تا خدایی نکرده اتفاقی نیفته.بعدن پشیمونی چیزی تغییر نمیده.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
استراحت کن .تا خدایی نکرده اتفاقی نیفته.بعدن پشیمونی چیزی تغییر نمیده.

به نظرتون از کی به خوانواده خودم و خوانواده شوهرم بگم؟

به هیچ عنوان نرو سفر حتی اگه حالت نرماله.بعد ۴ماه برو

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

اصلا تحت هیییییییییییییچ شرایطی سه ماه اول سفر نرو

شک نکن

اگه بچه میخوای

ارزشش رو نداره

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
اصلا تحت هیییییییییییییچ شرایطی سه ماه اول سفر نرو شک نکن اگه بچه میخوای ارزشش رو نداره

وااای چقد تصمیم گیری سخته. خیلی خوشحالم که برا اولین بار دارم مامان میشم اما از سفر میترسم. اما از یه ور میگم شاید دیگه همچین فرصتی پیش نیاد با بچه کوچیک..

به نظرتون از کی به خوانواده خودم و خوانواده شوهرم بگم؟

بعد سونو قلب😍