2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سفر نروووومن سه ماه اول پله نمیرفتم پیاده روی ننیکردم خیلی مراقب بودم فعلاهم بکسی نگو عزیزم تا ...

ممنون با حرفای بچه ها به نظرم سفر رو کنسل کنم خیالم راحت تره

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد
اره عصر با جواب ازمایش برم پیش متخصص زنان خیالم راحت بشه. تازه کل روزه هامم گرفتم خیلی نگرانم

از این به بعدشو نگیر باید به تغذیه و استراحتت بیشتر از هرچیز دیگه ای اهمیت بدی

مبارکت باشه برای ماهم دعاکن😢😍

خدایا خودت بساز.. تو بسازی قشنگ تره❤
از این به بعدشو نگیر باید به تغذیه و استراحتت بیشتر از هرچیز دیگه ای اهمیت بدی مبارکت باشه برای ماه ...

اره امروزم روزم رو خوردم. انشالله همه به ارزوشون برسن

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد
اره دختر ابدا نرو

باشه حتما. هنوز شوهرمم نمیدونه صبر کردم جواب ازمایشم بگیرم بعد بگم

عزیزم دکتر نگفت حالا که روزه ایی و باردار شدی خدای نکرده مشکل بوحود میاد یا نه ؟؟ اخه منم روزه م و اقدامم و همش فکرم درگیره یه وقت باردار باشم مشکلی پیش نیاد  

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
اره عصر با جواب ازمایش برم پیش متخصص زنان خیالم راحت بشه. تازه کل روزه هامم گرفتم خیلی نگرانم

تبریک میگم 

به خاطر روزه نگران نباش چون جنین ماه اول از خودش تغذیه میکنه 

در مورد سفر هم اگه لکه بینی نداری میتونی بری اما 13 هفته اول خیلی مهمه باید مراقب باشی چون الان کم کم کمر درد و درد زیر دل میگیری به خاطر همین سفر بیشتر اذیتت میکنه 

من جای شما بودم نمیرفتم 

عزیزم دکتر نگفت حالا که روزه ایی و باردار شدی خدای نکرده مشکل بوحود میاد یا نه ؟؟ اخه منم روزه م و ا ...

اتفاقا پرسیدم گف الان روزه مشکلی نداره اما اگه خیلی نگرانی این چند تا اخری رو نگیر که منم بلافاصله روزم رو خوردم.

تبریک میگم  به خاطر روزه نگران نباش چون جنین ماه اول از خودش تغذیه میکنه  در مورد سفر هم ...

میخوام عصر با جواب ازمایش برم پیش متخصص ببینم نظرش برا سفر چیه .ممنون گلم

یعنی چند ماهگی؟

۸ هفته و۲ روز برو سونو قلب.یعنی دوماهگی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
وااای چقد تصمیم گیری سخته. خیلی خوشحالم که برا اولین بار دارم مامان میشم اما از سفر میترسم. اما از ی ...

وفا جان 

بر حسب تجربه تلخم بهت میگم

منم هیییییییییییچ مشکلی نداشتم و بهم گفتن راحت باش

تا هفته ده که قلب یهویی بی دلیل ایستاد

بعدش ازمایش دادم و هیچ مشکلی نداشتم

تنها چیزی که بود من مراعات نکردم، پیاده روی و سفر و ....

این بار هییییییییییییچ کاری که بهم خستگی بده انجام نمیدم

نباید بیش از یه ساعت مداوم در ماشین باشی

مسافرت همیشه هست، با بچه هم میشه مسافرت رفت 

اما خدایی نکرده چیزی بشه بعدا فقط افسوس هست

ببخشید یادم رفت بهت تبریک بگم

اما خواهش میکنم مراقب باش

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
وفا جان  بر حسب تجربه تلخم بهت میگم منم هیییییییییییچ مشکلی نداشتم و بهم گفتن راحت باش تا هف ...

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی. اره خودمم دوست ندارم به خاطر یه سفر سه روزه بعدا حسرت بخورم. ادم عذاب وجدان میگیره.انشالله تو هم به زودی مامان بشی و کوچولوت صحیح و سالم به دنیا بیاد