2821
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 130 پست
تابلو بهونه اورده دوست نداشته

میگفت دوست داشتم اما الان اگه بخوام باهات زندگی کنم از رو ترحمه و من نمیخوامت زندگیم که با ترحم نمیشه

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینجور آدما صلاحیت ازدواج ندارن اگر قبل عقد مشاوره ازدواج میرفتید بهتون میگفتن چطور آشنا شدید دوره ...

تو دانشگاه عاشقم شد دنبالم افتاد یه دل نه صد دل عاشق ، بعد گفت قصدم ازدواجه و این حرفا ، یه مدت با تلفن حرف زدیم اومدن خواستگاری دیدبم خونوادش خوبن خودشم مثلا خوب بودو عاشق من لود ظاهرا این بود که اوکی دادم ، بعد الان جواب من اینه که اشتباه کردم انتخابت کردم تو اونی نبودی که من میخواستم قولو قرار وعده وعیداییم که بهت دادم اشتباه کردم ادم اشتباه میکنه دیگه تو هم میخواست منو انتخاب نکنی

برای خودت خوشحال باش یه نگاه به حال و روز اونایی بنداز که با یکی دوتا بچه حیرون موندن

میدونم اما تو کتم نمیره همش فک میکنم اگه ازدواج میکردیم همه چی درست میشد اون زود همه چیو بهم زد😔

گریه کن حالتو میفهمم عزیزم من پیش دادشامم گریه میکردم اما بدون که ربطی به لیاقت اون آدم نداره دلت شک ...

اره عاشق شدم اما هیچ کس درکم نمیکنه😢

میگن ولش کن مردک اشغالو اما نمیدونن که من چقدر عاشقش بودم فک میکنن راحته😢

عزیزم آدمی بیشتر دلباخته اشتیاق خویش است تا انچه اشتیاقش را برانگیخته

تو واسه اون آدم ناراحت نیستی مگه میشه اون بهت بی احترامی کرده و نشون داده دوست نداره 

شما ناراحت حال و هوای عشقی همین

امیدوارم با کسی که لیاقتشو داشته باشه سالیان طولانی تجربه اش کنی

عزیزم آدمی بیشتر دلباخته اشتیاق خویش است تا انچه اشتیاقش را برانگیخته تو واسه اون آدم ناراحت نیستی ...

من همش تو حالو هوای عاشقیای قدیمشم باور نمیکنم اخه،فک میکنم اون ادم واقعی بوده نه اینی که منو ول کرد😢

تو دانشگاه عاشقم شد دنبالم افتاد یه دل نه صد دل عاشق ، بعد گفت قصدم ازدواجه و این حرفا ، یه مدت با ت ...

عزیزم ساده نباش من روانشناسم هستند آدمایی که طرحواره اای مثلا رها شدگی دارن دنبال طرف میرن به محض دلبسته کردن طرفشون بهم میزنن از کجا معلوم مشکلی نداشته

شاید هم مشکل دیگه ای داشته ترسیده بیاد جلو تر 

عزیزم ساده نباش من روانشناسم هستند آدمایی که طرحواره اای مثلا رها شدگی دارن دنبال طرف میرن به محض دل ...

نمیدونم والا چه مرگش زده بود😢اما من ضربه خوردم😢

البته بگما دوس دخمل قبل از منشم همینجوری ول کرده بود من فکر کردم حالا که داریم ازدواج میکنیم با من اینکارو نمیکنه اما دقیقا همونکارو کرد😢