2821
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 130 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیو خوش بحالش.مردی ک بی مسئولیته؟؟؟ این مرد ارزش ناراحتی نداره.بره ب درک دیگ تموم شده.دیگ نمیاد ب ...

نمیدونم اخه چون دوسش داشتم طاقت ندارم دست کس دیگه باشه😢اخه مگه هیچ زنو شوهری بحث ندارن قهر نمیکنن؟😢

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
کلم لابد مشکلی بوده

گفت هیچ کس بحث نمیکنه اگه منو دوس داشتی قهر نمیکردی منم گفتم همه بحث دارن باشه از این بعد هر چی تو بگی نازتم میکشم هیچ توقعیم ازت ندارم گفت نه دیره نمیخوامت دیگه😢

الان دوره خطرناکیه حواستو جمع کن بیگدار به آب نزنی تو کلینیک های مشاوره ازدواج دختر پسرهایی میان که ...

حتی مشاوره طلاقم نیومد هنه روانشناسام مونده بودن اخه کی به این دلایل طلاق میگیره 😢

حتی مشاوره طلاقم نیومد هنه روانشناسام مونده بودن اخه کی به این دلایل طلاق میگیره 😢

اینجور آدما صلاحیت ازدواج ندارن اگر قبل عقد مشاوره ازدواج میرفتید بهتون میگفتن

چطور آشنا شدید دوره آشناییتون چه مدت طول کشید؟

عزیزم واسه یه بحث فقط؟

گفت ما قبلا هم بحث کردیم هیچ زنو شوهری بحث نمیکنه یا خیلی کمه اما منو تو بحث داریم پس تفاهم نداریم . یسری چیزاییو میگفت واسه علت طلاق یا حتی همون موضوعات بحثمون چیزایی بود که روانشناس دادگاه گفت الان درخواست طلاقو حکمشو تایید کنم واسه اینه که اون نمیخواد وگرنه اصلا هیچ کس به این دلایل جدا نمیشه

باورت میشه با اهنگ شاد گریه میکنم

گریه کن حالتو میفهمم عزیزم من پیش دادشامم گریه میکردم اما بدون که ربطی به لیاقت اون آدم نداره دلت شکسته

عزیز دلم تو عاشق شدی حال و هواتم به خاطر عشقه و به اون آدم مربوط نمیشه