منم یه نفر میخواستم چند سال پیش تصور اینکه دست یکی دیگه رو بگیره اشکمو درمیوورد اما الان خدا رو شکر میکنم ببینمش تو روش قهقه میزنم لیاقت منو نداشت درپید بود درپید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
الان میگم خوش بحال اونی که زن اون میشه😢همش میگم ای کاش بود سرم داد میرد ولی بود😢
چیو خوش بحالش.مردی ک بی مسئولیته؟؟؟
این مرد ارزش ناراحتی نداره.بره ب درک
دیگ تموم شده.دیگ نمیاد ب فکر خودت باش
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
فقط میدونم که اگه الان بیاد با وجود اینکه خونوادم منو دیگه برای همیشه طردم میکنن بازم میرم سمتش😢هر ...
الان دوره خطرناکیه حواستو جمع کن بیگدار به آب نزنی تو کلینیک های مشاوره ازدواج دختر پسرهایی میان که وقتی دکتر بهشون میگه به درد هم نمیخورید خودشونو پدر مادرشون کلینیک و میزاشتن رو سرشون داد و بیداد اما سه سال دیگه طلاق گرفته پشیمون برمیگشتن ...