2777
2789
عنوان

روش لاغري

| مشاهده متن کامل بحث + 4944 بازدید | 41 پست
من نیوشا داشتم افتضاح بود معده درد گرفتم پک اسلیم هم دارم اثر نداشت من همه چی امتحان کردم 

تروخدا راس ميگي؟؟؟گفته ١٠٠درصر تضميني ميدم

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم سه روز دوم همراه تخم مرعها سيب زميني چاقت نكرد؟؟

بعدشم همراه تخم مرغا نیست تخم مرغ سه روزه فقط. بعد سه روز فقط سیب زمینی و سه سه روز آخر سینه مرغ آبپز با آبلیمو وخیلیییی کم نمک

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

من چند روش لاغری طبیعی بهتون معرفی میکنم موثرتر هستن و البته روشی خودم استفاده کردم رو هم خدمتتون عرض میکنم. این دمنوش ها و قرص ها هم تاثیری ام داشته باشن خیلی کمه. اساسا روش های لاغری یک برنامه رفتاری هستن که باید کنار هم رعایت بشن تا نتیجه بده. 

لاک گیاهی مغسول(روشی که من استفاده کردم) 

این لاک گیاهی که از صمغ یک درخت گرفته میشه رو میتونید از داروخانه ها تهیه کنید و خیلی ام هزینه اش سنگین نیست. لاک رو بعد از خریدن آسیاب می کنید. هر روز یک قاشق غذاخوری لاک گیاهی و در یک قاشق سرکه سیب طبیعی حل کرده به خوبی و بعد می خورید. اگر براتون سخت بود خوردنش به دلیل جود سرکه بعدش یا همراهش چند قاشق آب بریزید. فقط یکبار در ۲۴ ساعت باید انجام بده. بیشتر از روزی ۵ گرم نباید مصرف بشه این لاک چون مسمویت میاره. یعنی اگر یه دوره چهل روزه بردارید و روزی ۵ گرم مصرف کنید در ۴۰ روز باید ۲۰۰ گرم از این لاک استفاده کرده باشین. در دستورالعمل این لاک اومده ۱۵ تا ۲۰ گرم طی چهل روز وزن کم میشه. ورزش در طول دوره اثرش و بیشتر میکنه و بعد از مصرش چند دقیقه پیاده روی بشه حتی شده در خونه خیلی بهتره. برای مصرف این لاک یکسری پرهیزات هست که بهتره رعایت بشه. مصرف لبنیات کم بشه، انواع سردیجات مصرفش قطع یا کم بشه لبنیات هم سرد هستند. مواد غذایی ای طبع سرد دارند باعث چاقی میشن و مواد غذاهایی طبع گرم دارن به لاغری کمک میکنند بنابراین مصرف گرمیجات بیشتر بشه. برنج و غذاهای نشاسته ای کمتر استفاده بشه، غذاهای چرب کمتر استفاده بشه،

بعد از خوردن لاک تا یک ساعت نباید چیزی خورد و باید صبر کرد. حتی اگر بیشتر صبر بشه اثر بیشتری هم خواهد داشت. 

ناشتا حمام رفتن باعث لاغری میشه و تو روند لاغری کمک میکنه. 

یکی از مهم ترین نکات در روش لاک مغسول این هست که ناهار و حذف کنید. ناهار وعده غذاییه مضریه و حتی در قرآن و روایات توصیه شده ناهار خورده نشه و صبحانه و شام خورده بشه که به سلامتی بدن کمک میکنه، در این روش حذف ناهار خیلی مهمه. 

من خودم در پرهیزات غذایی خیلی دقیق نبودم چون خیلی شیر و ماست و اینا مصرف میکنم. اما قبل از شروع دوره لاک مغسول ناهار و حذف کردم و هنوزم که هنوزه ناهار نمیخورم چندین ماهه و فقط بعضی روزا ناهار میخورم شاید مثلا هفته ای یکبار... اونم بستگی داره. در کلیت ناهار و حذف کردم و به نظرم خیلی خوبه چون بعد از کاهش وزنم تونستم وزنم و نگهدارم و دوباره برنگرده سر جای اولش. من از خانم های دیگه شنیده بودم هر کدوم وزن های مختلفی کم کرده بودن اما من چهار کیلو کم کردم با این روش. اونایی ازشون شنیده بودم بیشتر کم کرده بودن. خوب بستگی به رعایت نکات داره هر چی بیشتر رعایت بشه کاهش وزنم بیشتره. من ورزش نمیکردم از طرفی ام پرهیزات سردی جاتم دقیق نبود مصرف سیب زمینی ام که سرده زیاد دارم ولی در کل از اون دسته کسانی بودم هر کاری میکردم وزنم کم نمیشد همین که جواب داد خیلی خوب بود و دوست دارم دوباره تکرارش کنم.

این روش و میشه تا شصت روزم ادامه داد ولی بعد از شصت روز باید متوقفش کنید به بدن استراحت بدین یه مدتی بعد دوباره اگر خواستید این روش و استفاده کنید مجدد. 

روش بعد سنای مکی و گل سرخ 

این دو با هم مخلوط شده و مثل چایی دم کنید و بخورید. سنای مکی برای بیماری های گوناگونی خواص دارد و برای سوزاندن چربی های بدن مفیده.  زمان دم کشیدنش ده دقیقه است و نباید به نقطه جوش برسه. سه روز یکبار مصرف بشه. روزی که مصرف میکنید در منزل باشید چون سنا سبب اسهال میشه و به همین دلیلم هست که خاصیت داره چون بدن و شست و شو میده و بیماری رو میشوره و از این طریق از بدن خارج میکنه و چربی رو هم میسوزونه. یه مدت مصرف کنید دوره اش خیلی طولانی نشه.

روش سوم البالو

چای آلبالو خشک و خود آلبالوی خشک خوردنشون به لاغری کمک میکنه. 

نمک دریا

خوردن نمک دریای ید دار طبیعی به اندازه یک گرم اول غذا و آخر غذا به لاغری کمک میکنه.

دم کرده گل فندق هر روز مثل چایی دم و خورده بشه برای لاغری خوب است.

مخلوط عرقیات لاغر کننده

عرق زنیان، عرق کرفس/عرق زیره/عرق شوید/عرق گشنیز، طی سه روز روزی یک استکان استکان با آب گرم مخلوط کرده این عرقیات و بخورید. جهت لاغری های فوری. 

خوردن سویق جو ناشتا دو ق غذاخوری به علت نیرویی که میده باعث کاهش اشتها میشه. به صورت دائمی در زندگی یا زمانی نیاز به کاهش وزنه مصرف کنید.به طور کلی اگر قبل از هر وعده غذایی دو قاشق سویق جو مصرف بشه سبب کاهش اشتها و لاغری میشه. 

اینها یکسری دستورات طبیعی برای لاغری هست که هزینه شونم خیلی پایینه. روش های دیگری هم هست که اونها هم ارزان هستند و سالم اما اینا یکسریش بود.

برای روش لاک مغسول که توضیح دادم یکسری توصیه های دیگه هست باید در نظر داشته باشید:

🔴پرهیزات:

1⃣❌ زنان باردار و افرادی که فشار خون خیلی بالایی دارند نباید مصرف کنند...
2⃣❌مردي ك اسپرم بسیارضعيف دارد وتحت درمان است نبايد ان را مصرف كند
3⃣❌زني كه مشكل ضعف تخمدان دارد و تحت درمان است نبايد مصرف كند
4⃣❌كسي ك مشكل طحال دارد نبايد لاك به تنهاي مصرف كند بلكه با مصطكي بايد مصرف كند.
5⃣❌مصرف بيش از 5 گرم لاك در طول روز ايجاد مسموميت ميكند
6⃣❌افرادی که دارای معده و روده بسیار سرد و مستعد یبوست هستند به جای مخلوط کردن لاک در یک قاشق سرکه از یک قاشق عسل به عنوان جایگزین استفاده کنند
7⃣❌همچنین افرادی که دارای بیماری های با طبع سرد مثل کم کاری تیروید هستند از عسل به جای سرکه استفاده کنند که برای بیماریشان هم بسیار مفید خواهد بود...

دوست عزیزم یک قاشق غذاخوری که طرف رو میکشه بقیه تو خونه وزنه ندارن بدونن ۴ گرم چقدر میشه اندازه یک قاشق چایی خوری باید مصرف بشه

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا