من چند روش لاغری طبیعی بهتون معرفی میکنم موثرتر هستن و البته روشی خودم استفاده کردم رو هم خدمتتون عرض میکنم. این دمنوش ها و قرص ها هم تاثیری ام داشته باشن خیلی کمه. اساسا روش های لاغری یک برنامه رفتاری هستن که باید کنار هم رعایت بشن تا نتیجه بده.
لاک گیاهی مغسول(روشی که من استفاده کردم)
این لاک گیاهی که از صمغ یک درخت گرفته میشه رو میتونید از داروخانه ها تهیه کنید و خیلی ام هزینه اش سنگین نیست. لاک رو بعد از خریدن آسیاب می کنید. هر روز یک قاشق غذاخوری لاک گیاهی و در یک قاشق سرکه سیب طبیعی حل کرده به خوبی و بعد می خورید. اگر براتون سخت بود خوردنش به دلیل جود سرکه بعدش یا همراهش چند قاشق آب بریزید. فقط یکبار در ۲۴ ساعت باید انجام بده. بیشتر از روزی ۵ گرم نباید مصرف بشه این لاک چون مسمویت میاره. یعنی اگر یه دوره چهل روزه بردارید و روزی ۵ گرم مصرف کنید در ۴۰ روز باید ۲۰۰ گرم از این لاک استفاده کرده باشین. در دستورالعمل این لاک اومده ۱۵ تا ۲۰ گرم طی چهل روز وزن کم میشه. ورزش در طول دوره اثرش و بیشتر میکنه و بعد از مصرش چند دقیقه پیاده روی بشه حتی شده در خونه خیلی بهتره. برای مصرف این لاک یکسری پرهیزات هست که بهتره رعایت بشه. مصرف لبنیات کم بشه، انواع سردیجات مصرفش قطع یا کم بشه لبنیات هم سرد هستند. مواد غذایی ای طبع سرد دارند باعث چاقی میشن و مواد غذاهایی طبع گرم دارن به لاغری کمک میکنند بنابراین مصرف گرمیجات بیشتر بشه. برنج و غذاهای نشاسته ای کمتر استفاده بشه، غذاهای چرب کمتر استفاده بشه،
بعد از خوردن لاک تا یک ساعت نباید چیزی خورد و باید صبر کرد. حتی اگر بیشتر صبر بشه اثر بیشتری هم خواهد داشت.
ناشتا حمام رفتن باعث لاغری میشه و تو روند لاغری کمک میکنه.
یکی از مهم ترین نکات در روش لاک مغسول این هست که ناهار و حذف کنید. ناهار وعده غذاییه مضریه و حتی در قرآن و روایات توصیه شده ناهار خورده نشه و صبحانه و شام خورده بشه که به سلامتی بدن کمک میکنه، در این روش حذف ناهار خیلی مهمه.
من خودم در پرهیزات غذایی خیلی دقیق نبودم چون خیلی شیر و ماست و اینا مصرف میکنم. اما قبل از شروع دوره لاک مغسول ناهار و حذف کردم و هنوزم که هنوزه ناهار نمیخورم چندین ماهه و فقط بعضی روزا ناهار میخورم شاید مثلا هفته ای یکبار... اونم بستگی داره. در کلیت ناهار و حذف کردم و به نظرم خیلی خوبه چون بعد از کاهش وزنم تونستم وزنم و نگهدارم و دوباره برنگرده سر جای اولش. من از خانم های دیگه شنیده بودم هر کدوم وزن های مختلفی کم کرده بودن اما من چهار کیلو کم کردم با این روش. اونایی ازشون شنیده بودم بیشتر کم کرده بودن. خوب بستگی به رعایت نکات داره هر چی بیشتر رعایت بشه کاهش وزنم بیشتره. من ورزش نمیکردم از طرفی ام پرهیزات سردی جاتم دقیق نبود مصرف سیب زمینی ام که سرده زیاد دارم ولی در کل از اون دسته کسانی بودم هر کاری میکردم وزنم کم نمیشد همین که جواب داد خیلی خوب بود و دوست دارم دوباره تکرارش کنم.
این روش و میشه تا شصت روزم ادامه داد ولی بعد از شصت روز باید متوقفش کنید به بدن استراحت بدین یه مدتی بعد دوباره اگر خواستید این روش و استفاده کنید مجدد.