نه سخت نیست ولی خیلی زیاده، باید قبل ۹ صبحونه بخوری، نیم ساعت قبل باید دمنوش بخوری، یعنی باید از ۸ بیدار شی، بعد یه دونه وسط ناهار صبحونه، یه دونه قبل ناهار، یه دونه بعد ناهار قبل ورزش، یه دونه قبل شام، یه دونه بعد شام😐
ظهرم نباید بخوابی، واسه من یکی که خیلی سخت بود ولی با این حال دوماه درست همونطور که گفته بود عمل کردم ولی فایده ای نداشت، اان قد یه ماه تو کابینت مونده هر وقت میبینم حرص میخورم
تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
نه سخت نیست ولی خیلی زیاده، باید قبل ۹ صبحونه بخوری، نیم ساعت قبل باید دمنوش بخوری، یعنی باید از ۸ ...
خخخ بدش ب من..من از هر راهي رفتم نشدع خسته شدم اراده ندارم كم بخورم ورزش كنم ٣ساله ميرم باشگاه خيلي تپل نيسما چون قد بلندم اصلا اضافه وزنم ديده نميش ولي دوس دارم تا عروسيم خيلي كم كنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخ بدش ب من..من از هر راهي رفتم نشدع خسته شدم اراده ندارم كم بخورم ورزش كنم ٣ساله ميرم باشگاه خيلي ...
جانم اگه فکر میکنی که با خوردن دمنوش اشتهات کم میشه سختتتتت در اشتباهی، بعدشم اصلا قابلت رو نداره ولی فکر کنم تاریخشون گذشته😁😁😁😁۹۶ خرییده بودم ولی دلم نمیاد بریزم دور😐
تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم: عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...! چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!! بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا
من نیوشا داشتم افتضاح بود معده درد گرفتم پک اسلیم هم دارم اثر نداشت من همه چی امتحان کردم
از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده