2777
2789
عنوان

بااین اخلاق شوهرم چه کنم؟

360 بازدید | 49 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من یه پسر ۵ ساله دارم و باردارم هستم

شوهرم خیلی تربیت بچرو دوگانه میکنه واقعا دارم خسته میشم

اگه پسرم چیزی رو که واقعا نیازش نباشه یا ازش یدونه داشته باشه و دوباره بخواد من نمیگیریم ولی شوهرم میگیره براش 

بچه هایی که هرچی اراده کنن براشون تهیه بشه حس میکنم خودخواه و زورگو بارمیان و من دوس ندارم پسرم عادت کنه که هرچی خواست براش بگیریم

همش میگه بابام مهربونه برام همه چیز میگیره

هرچی ام به شوهرم میگم میگه چون خودم بچه بودم برام نمیگرفتن خانوادم من میگیرم واسه بچم

منم تودوروبری ها خیلی میبینم که این مدل بچه ها بد بار میان توروخدا کمکم کنین ببخشین طولانی شد

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دقیقا مشکل اینه ک افکار شوهرتون توی کودکی مونده و فک میکنه اینجوری عقده های دوران کودکیش جبران میشه باید کاملا این موضوع بهش توضیح بدین

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

من چند بار دعوای اساسی با شوهرم کردم

در حدی که یه شب ساعت ۱۲ میخواستم برم خونه ی مامانم ولی خدایییش خیلی بهتر شد

شوهر من کلا روی بچه حساسه رسما چند بار گفتم غلط کردم واسه تو بچه آوردم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
منم بچه دار شم همه چی براش میگیرم. 

خیلی بد بار میان من دیدم همین خودش که میگه هیچ کار برام نکردن انقدر مرد قدرشناس و قانع و کم توقع شده درعوض پسرخالش که دررفاه کامل بوده فکرمیکنه رئیسه بقیه رعیتش زنشم طلاق گرفت ازبس خودخواهه

من میگم خودت بد مگه بار اومدی؟

خریدن خوبه که بچه حسرت نخوره نه دیگه بیش ازحدش

دقیقا این حرف همسرمنم بود که گفت کارایی که خانوادم برام انجام ندادن واسه پسرم انجام میدم اما به مرور ...

خدایی خوب شد؟

یعنی شوهرمنم خوب میشه الان پسرم عقلش میرسه اینکارارو میکنه قبلا اصلا دخالت نمیکرد توتربیتش

پسرمم اززمانی که باباش دخالت میکنه تو تربیتش اخلاقش گند شده

اخ خیلی اشتباه دوره تربیت کودک شاهین فرهنگ رو دانلود کن عالیه باهمسرت گوش بده یا واسش بفرس که گوش بد ...

مرسی عزیزم حتما دان میکنم🌹

من چند بار دعوای اساسی با شوهرم کردم در حدی که یه شب ساعت ۱۲ میخواستم برم خونه ی مامانم ولی خدایییش ...

وای خیلی رومخمه شوهرم ۵ روز شیفته خداروشکر نیست

روزایی ام که هست اخلاق پسرم گند میشه