2777
2789
عنوان

بااین اخلاق شوهرم چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 49 پست
میتونی از مشاوره کودک کمک بگیریو به یه بهونه برید مشاوره کودک و این موضوع رو در خلال حرفات مطرح کنی

قبول نمیکنه بیاد چون روش تربیتیشو خیلی قبول داره و همش به من میگه توخودتو نشون بده مشکل داری😔

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...
خدایی خوب شد؟ یعنی شوهرمنم خوب میشه الان پسرم عقلش میرسه اینکارارو میکنه قبلا اصلا دخالت نمیکرد توت ...

اره ۸۰درصد بهترشده . متاسفانه رو تربیت تاثیر میذاره اما از الان جلوشو بگیری بهتره چندسال دیگه ازسرش میفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دقیقا مشکل اینه ک افکار شوهرتون توی کودکی مونده و فک میکنه اینجوری عقده های دوران کودکیش جبران ...

ازشانس من بچه ی طلاقم هست و واقعا روشی رو درپیش گرفته که مطمئنم پشیمون میشه چندسال بعد که دیگه بی فایدس و گند خورده تو تربیت بچه

قبول نمیکنه بیاد چون روش تربیتیشو خیلی قبول داره و همش به من میگه توخودتو نشون بده مشکل داری😔

بگو باشه پس بیا بریم من مشکلمو حل کنم بتونیم بچه رو با یک روش تربیت کنیم

اره ۸۰درصد بهترشده . متاسفانه رو تربیت تاثیر میذاره اما از الان جلوشو بگیری بهتره چندسال دیگه ازسرش ...

خداازدهنت بشنوه 

درک نمیکنه من مادرشم دشمنش نیستم و تنها هدفمم ازاوردن دومی این بود خرجش بشه دوبرابر که این یک سویی ازبین بره

ولی یجورایی استغفرالله پشیمونم😔

بگو باشه پس بیا بریم من مشکلمو حل کنم بتونیم بچه رو با یک روش تربیت کنیم

همون بخدا

یکاری کرده پسرم فکرمیکنه باباش فرشته ی مهربونی هاس من دیو سیاهم😢

دقیقا منم به شوهرم میگفتم مادرشم دشمنش نیستم 

پسرم زورگویی میکنه مثلا میبریمش پارک یکی دوساعت بازی میکنه بعد میایم توماشین میگه بریم یه پارک دیگه میگم مامانی تازه بودی بذار یکمم ما به کارامون برسیم بعدش

همون لحظه شوهرم میگه چشم باباجان همین الان میبرمت

پسرمم مشت میزنه به من میگه مامان بیتربیت بابام منو میبره

تو داری خودتو ادم بده میکنی هم پیش شوهرت هم پیش بچت به نظرم بیخیال این قضیه شو شوهرتم درحد توانش براش میخره اگه ببینه یه چیزی خارج از عهده اش میخواد نمیتونه تهیه کنه خب.

نزار بچت بگه مامانم خوب نیست نزار از تو بدش بیاد.

پسر منم همینه شبا پیش باباش میخوابه

من به پسرم شیشه پستونک ندادم کلا رو پامم عادت ندادم شبام از دوسالگی جدا میخوابه

عادت کرده

اما شبایی که باباش باشه میگه بیا پیش من بخواب

باباش میره پیشش میگم تونیستی راحت میخوابه بهونه نمیگیره میگه تومیترسونیش

کلا داستان دارم با این تربیت دوگانه

پسرم زورگویی میکنه مثلا میبریمش پارک یکی دوساعت بازی میکنه بعد میایم توماشین میگه بریم یه پارک دیگه ...

همه بچه ها همینجوری ان خب کلا چند سال بچه است میتونه پارک بره بعدش دیگه پارک رفتن بدردش نمیخوره که .

همین چند سال رو ازش دریغ نکن دیگه😐😐

تو داری خودتو ادم بده میکنی هم پیش شوهرت هم پیش بچت به نظرم بیخیال این قضیه شو شوهرتم درحد توانش برا ...

بخدا میخوام اینجوری بیخیال باشم اما واقعا تمام کاراش رومخه

خیلی داره بد میشه پسرم

میریم پارک بایه بچه دعواش میشه من میگم مامانی به دوستت بگو کارش خوب نبوده باباش میگه بزنش باباجان بهش بگو غلط میکنی

میگم یاد نده بهش خشونتو میگه توخوبی توسری خورش میکنی

جلو چشم پسرم اینارو میگه پسرم گیج شده

۵ روزی که باباس نیست انقدر اقاست مودبه باباش میاد کلا قاطی میکنه

همه بچه ها همینجوری ان خب کلا چند سال بچه است میتونه پارک بره بعدش دیگه پارک رفتن بدردش نمیخوره که . ...

خب باید یاد بگیره هرچیزی تایم داره نباید مدام حرف اون بشه که

همیشه هم غروبا میبریمش هم شبا این وسطم به کارای عقب افتاده میرسیم چون میگم شوهرم ۵ روز نیست