2777
2789
عنوان

حسرت

174 بازدید | 23 پست

چقدر حس بدی داره بفهمی اشتباه کردی و هیچ راهیم برای جبرانش نیست. 

چقدر بده ببینی همه آرزو هات نقش برآب شده.

چقدر بدتره که ببینی مسبب همه سختیایی که داری میکشی فقط خودتی. 

خودت که عجولانه انتخاب کردی، خودت که نشونه هارو دیدی و محل نذاشتی، خودت که فقط واسه فرار از خونه ازدواج کردی...

ای خدا چیکار کنم؟! اولش که اینه وای به حال اخرش...

هعیییی اره واقعا خیلی سخته

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😑

خیلی حس بدیه

ایشالا برات بهتر بشه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چرا عزیزم؟

شوهرم واقعا حرفمو نمیفهمه 

سر هر چیزی دعوا درست میکنه کوتاهم نمیاد 

امشب با مامانم و خاله م و دختر خاله م رفتیم شام بیرون یه بار داستان درست کرد که چرا مامان من همیشه میره رستوران میگه توام بیای اما مامان تو نمیگه یه بارم اینو بهونه دعوا کرد که چرا موقع از خونه در اومدن بهم خبر ندادی رفتی تو رستوران خبر میدی

کاریه که شده ، حسرت هیچ فایده ای نداره ، جنبه های مثبت و در نظر بگیر و امیدوارانه ادامه بده

همینکارو میکنم ولی تا میاد دلم گرم زندگیم بشه یه کاری میکنه خودشو از چشمم میندازه 

فک کن بهم میگه چرا مامانت تو خونه آجیل داره برا من نمیاره اما مامان من هرچی داشته باشه میاره میده تو میخوری

ببین بعد عروسی انقد مشغله زیاد میشه که دیگه به این حرفها نمیرسه ، الان ببخیالش شو ، البته اگه میبینی هر چی میبینه رو میگه و انتقاد و دخالت داره ، باید جلوش از همین الان گرفته بشه

خدایا شکرت 
ببین بعد عروسی انقد مشغله زیاد میشه که دیگه به این حرفها نمیرسه ، الان ببخیالش شو ، البته اگه میبینی ...

نمیگه نمیگه نمیگه یهو یه چیزایی میگه که شاخ درمیارم 

آخه چطور ممکنه خودشو مقایسه کنه؟ من عروسم رفتم تو خانواده شون حالا یه رستوران رفتن منم بردن ولی دلیل نمیشه مامان منم هرجا رفت داماد برداره با خودش ببره که. درست نمیگم؟

2790
2778
2791
2779
2792