2777
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
24 خریت کردم سه سال ازم کوچیکتره فکر کردم عاقله 

سنش کم هنوز به بلوغ فکری نرسیده چون حرفاش مشکلاتش همه سطحی و پیش پا افتادست اجیل و رستوران... به نظرم حتما برو مشاوره عزیزم 

چه رفتارش لوس و بچگونس..چجوری آشنا شدین

تو محل کار 

اره واقعا بچه گانه س 

وقتی من یه ایراد از مامانش بگیرم ظرف نهایتا دو روز اونم حتما یه ایرادی از مامان من میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنش کم هنوز به بلوغ فکری نرسیده چون حرفاش مشکلاتش همه سطحی و پیش پا افتادست اجیل و رستوران... به نظر ...

اره خیلی دغدغه های سطحی داره 

از طرفیم خانواده هایی که تو نزدیکانش دیده همه به شدت سنتی از اونا که داماد میذارن رو سزشون و به دخترشون میگن با لباس سفید رفتی با کفن برگرد حالا این میبینه مامان من اینجوری نیست فک میکنه ما داریم بهش بی احترامی میکنیم

نمیگه نمیگه نمیگه یهو یه چیزایی میگه که شاخ درمیارم  آخه چطور ممکنه خودشو مقایسه کنه؟ من عروسم ...

آره درست میگی ، ولی باهاش حرف بزن ، اینکه اون هی بگه و تو ناراحت بشی فایده نداره ، یه بار برای همیشه بنشینید حرف بزنید ، بگو چی خوبه چی بده ، مردها این چیزها رو نمیدونن ، 

خدایا شکرت 
اره خیلی دغدغه های سطحی داره  از طرفیم خانواده هایی که تو نزدیکانش دیده همه به شدت سنتی از اون ...

واقعا رفتاراش قابل درک نیست واسم عزیزم باهاش حرف بزن یا ببرش پیش مشاور توجیه بشه

آره درست میگی ، ولی باهاش حرف بزن ، اینکه اون هی بگه و تو ناراحت بشی فایده نداره ، یه بار برای همیشه ...

گفتم. یه بار نشستم رک بهش گفتم خوب نیس مرد انقد به این چیزای ریز توجه کنه که ای مامانت اینکارو کرد اونکارو کرد. خوب نیس میشینی حساب و کتاب میکنی ما فلان چیزارو برات خریدیم مامان تو نخرید و فلان رک و راست گفتم همه چیو ولی باز امشب شروع کرد 

میگه مامانت خرجای اعیونیش مال خودشه چایی تلخش مال من! 

ای بابا ، بیچاره مادر

به خدا حالا مامان من خیلی دوسش داره 

مامان اون خیلی پولداره یه رستورانم ببره منو چیزی ازش کم نمیشه ولی مامان من نداره واقعا دستش تنگه من خودم دنگ میدم وقتی باهاشون میریم بیرون اونوقت این شوهر بیشعور من توقع داره مامانم ببرتش رستوران 

2790
2778
2791
2779
2792