2777
2789
عنوان

پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست
چه ماسک و ضد آفتابی استفاده میکنین؟

صد افتاب اریکه میزنم 

ماسک صورت همسر م از روسیه برام آورد مارکش نمیدونم چیه اسمش 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینکای الان مثل قدیمیا نیست....من قبلا میزدم پوستم عالی میشد الان فقط چرب میشه ...

حیف منم شنیدم ...همون 3 تومنیها قدیم میگن عالی بودن 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
پس حتما برای استفاده در زمان بارداری با پزشک مشورت کن.😊🌸🌸🌸

ممنون گلم ...فعلا چون استراحت مطلقم بیرون نمی رفتم هیچی استفاده نمیکنم اما خیلی دوس دارم شفافیت قبل پیدا کنه ..همش بخاطر جای جوش که لک شده ناراحتم ...میخام کمتر دکتر برم با یه چی ساده امتحان کنم

ممنون گلم ...فعلا چون استراحت مطلقم بیرون نمی رفتم هیچی استفاده نمیکنم اما خیلی دوس دارم شفافیت قبل ...

جوشانده گل بابونه خیلی خوبه.

صورتت رو با جوشانده گل بابونه بشور.

صورتت رو با شوینده فاقد سولفات و الکل بشور.

تونر استفاده کن.

حدالمقدور آرایش نکن.

روزانه بین 6 الی 8 لیوان آب میل کن

روتین روزانه پوستتون چیه؟

من هر شب میزدم صبح میشستم....پوستم عالی میشد انگار پودر زدم ....اما الان هیچکدوم کیفیت ندارن... حتی ...

مگه میشه چیزی با کیفیت باشه و اینا خرابش نکن 

جوشانده گل بابونه خیلی خوبه. صورتت رو با جوشانده گل بابونه بشور. صورتت رو با شوینده فاقد سولفات و ...

کلا من ماسک خونگی خیلی استفاده میکردم کلا تو بارداری نه حس داشتم نه بیرون میرفتم کلا هیچ هیچ 

ضد آفتاب خیلی کم 

کلا آرایشمم زیاد نیس چون اهل آرایش نیستم در حد ضد آفتاب بزنم یه رژ ریمل کم..در کل اگه میخواستم یه کرم پودر یا پنکیک بزنم مصیبت داشتم خوب بود بعد می‌ماسید و بعدم لک های پوستم بیشتر جلوه میکرد ...البته لک زیاد ندارم در حد یکم کنار گوشه گونه که تو حاملگی بیشتر شده 

خیلی خوب میشه پوستم با ماسک اما همیشگی نیس ولش کنم باز همون که بوده 

دوست دارم مث چندین سال پیش خوب بشه حس میکنم بیشتر جای جوش ها که از اصلاح موقع پریودی بوده حالت دوم دوم زیر جاشون مونده ...با این شرایط زینک اکساید شنیدم خوبه خیلی دوس داشتم بگیرم اما ماه اخرم

کلا من ماسک خونگی خیلی استفاده میکردم کلا تو بارداری نه حس داشتم نه بیرون میرفتم کلا هیچ هیچ  ...

عزیزم پوست باید مداوم بهش رسیدگی بشه.

نمیشه یه مدت بهش رسیدگی کنی و بعد ولش کنی🌸

ماسک های خونگی خیلی خوبن.

اون بابونه هم که بهتون گفتم خیلی خوبه.

اگه وقت ندارین توی خونه ماسک درست کنی از ماسک های آماده استفاده کن.

فریمن

مونته ژنه

هالیوود استایل

ماسکهای خیلی خوبی دارن.😉🌸

عزیزم پوست باید مداوم بهش رسیدگی بشه. نمیشه یه مدت بهش رسیدگی کنی و بعد ولش کنی🌸 ماسک های خونگ ...

ممنون عزیز دلم ...بابونه میخورم اما دم کرده قبلا ...به قولا پوست حوصله میخاد رسیدگی 

ممنون عزیز دلم ...بابونه میخورم اما دم کرده قبلا ...به قولا پوست حوصله میخاد رسیدگی 

انشالله که نی نی خوشگلت به سلامتی دنیا بیاد.

همیشه شاد و سرحال و سلامت باشی.🌸🌸🌸🌸

انشالله که نی نی خوشگلت به سلامتی دنیا بیاد. همیشه شاد و سرحال و سلامت باشی.🌸🌸🌸🌸

قربونت برم گلم 💖💖💖💖