2777
2789
عنوان

پوست

240 بازدید | 27 پست

سلام کسی تو بارداری زینک.اکساید مصرف کرده؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

خیلی فوایدشو شنیدم برای پوست .عرق زیر بغل .جای لک 

میخام بخرم گفتم کسایی مصرف میکنند کمک کنن

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارداد نبودم

استفاده کردم راضی نبودم

خیلی چربه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
من بارداد نبودم استفاده کردم راضی نبودم خیلی چربه

چرا خوب میگن خیلی خوبه که شب بزن صبح بشورید

چرا خوب میگن خیلی خوبه که شب بزن صبح بشورید

انقد چربه که من زدم گفتم تا یه ساعت دیگه جوش میزنم چه برسه تا صبح

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
چرا میخواین به صورتتون بزنید؟ پوست صورتتون چه مشکلی داره؟ زینک اکساید بیشتر برای رفع بوی بد عرق در ...

نه جز اون شنیدم برای جوش و جای اون و لک عالیه 

انقد چربه که من زدم گفتم تا یه ساعت دیگه جوش میزنم چه برسه تا صبح

اتفاقا یه تاپیک خوندم خانمه پوستش چرب بود شب تا صبح گذاشته نرسیده بیشتر جوش بزنه اما ناباورانه جوشهاش رفع شده بودن چرکی هم بودن 

اتفاقا یه تاپیک خوندم خانمه پوستش چرب بود شب تا صبح گذاشته نرسیده بیشتر جوش بزنه اما ناباورانه جوشها ...

برا پای نوزاده و سوختگی

من نمیزنم به پوستم اونم تا صبح

نه جز اون شنیدم برای جوش و جای اون و لک عالیه 

من راجع به استفاده اش روی پوست صورت نمیتونم نظری بدم. خصوصا در زمان بارداری.

ولی به طور کلی برای رفع جای جوش و لک های پوستی سرم ویتامین C و همینطور ماسک صورت خیلی عالیه.

ماسک صورت آناناس فریمن خیلی خوبه.

سعی کنید حتما ضد آفتاب مناسب پوستتون استفاده کنید.

در مورد استفاده از کلیه محصولات بهداشتی و آرایشی در دوران بارداری حتما حتما حتما با پزشک متخصص و ماهر مشورت کنید.

برا پای نوزاده و سوختگی من نمیزنم به پوستم اونم تا صبح

من با نطراتی که خوندم دیدم میخرم اما نمیدونم تو بارداری اشکال داره با نه

من راجع به استفاده اش روی پوست صورت نمیتونم نظری بدم. خصوصا در زمان بارداری. ولی به طور کلی برای ...

مرسی گلم ماسک و ضد آفتاب گرون دارم اما مشکل جای لک و جوش دارم شاید یک ماه دیگه بعد زایمان استفاده کنم