2777
2789

چند تا از فامیلای من .پرستاری خوندن رفتن کانادا

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من یه سوالی دارم ایا مهاجرت تو مقطع علوم پایه پزشکی ممکن است    

برا المان كه ميدونم بايد مدرك ب دو رو بفرستيد و  ريز نمراتتون رو حداقل هم سي و هشت واحد اختصاصي گذرونده باشين 

تازه بعد از اينكه اينارو فرستاديد بررسي ميكنن كه پذيرش بدن يا نه به بالاترين معدل هايي كه اون ترم ابلاي كردن پذيرش ميدن 

ولي برا گرفتن ريز نمرات شما بايد انصراف بديد كه خيلي ريسكه 

اگه پذيرش ندن بهتون پزشكي اينجارو هم از دست دادين

برا المان كه ميدونم بايد مدرك ب دو رو بفرستيد و  ريز نمراتتون رو حداقل هم سي و هشت واحد اختصاصي ...

اهان متوجه شدم یه سوال دیگه هم داشتم اینگه گرفتن فاند شرایطش به چه صورته   ایا تو مقطع علوم پایه امکانش هست   ببخشید اینقدر سوال پرسیدم   

اهان متوجه شدم یه سوال دیگه هم داشتم اینگه گرفتن فاند شرایطش به چه صورته   ایا تو مقطع علوم پ ...

برا دوره ي پزشكي عمومي هيچ كشوري  فاند نميده 

ولي برا دوره ي تخصص به دانشجوهاسون حقوق خيلي خوبي نيدن 

در واقع دوره ي تخصص شغل محسوب ميشه 

شما علوم پايه هستي 

تا زبان بخونيدو تموم كني سه چارسال طول ميكشه عزيزم

به مشکل برخورد نکردن ؟ اخه من خودم تجربه افسردگی داشتم خارج از کشور 

من بهتون یه پیج معرفی میکنم که روان شناسای خیلی خوب دارن اگر خواستین سر بزنید به پیجش چون به ایرانیای خارج از کشور خدمات زیادی میدن 

hodhod_me  این پیج اینستاشونه 

به مشکل برخورد نکردن ؟ اخه من خودم تجربه افسردگی داشتم خارج از کشور 

نه من خودمم خارج از ایرانم .‌افسرده هم نیستم ..🤪

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...